(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Teknologiateollisuus ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2018

Haluatko olla mukana kehittämässä työhyvinvointia teknologiateollisuuden yrityksissä?  
Tule meille Työkaari kantaa – tuottavaa työhyvinvointia -hankkeen projektipäälliköksi! 

Työkaari kantaa – tuottavaa työhyvinvointia on ESR-rahoitteinen työelämän kehittämishanke, jonka tavoitteena on parantaa työhyvinvointia ja tuottavuutta erityisesti pk-yrityksissä. Hanke tarjoaa yrityskohtaisia analyysejä ja työpajoja sekä verkostoitumista, seminaareja ja valmennuksia, jotka mahdollistavat yritysten välisen yhteistyön ja toisilta oppimisen. Hankkeen tavoitteena on työpaikkojen yhdessä tekemisen kulttuurin vahvistuminen ja sitä kautta luottamuksen rakentuminen.  

Teknologiateollisuus ry toteuttaa hankkeen yhteistyössä Teollisuusliitto ry:n, Ammattiliitto Pro ry:n ja Ylemmät toimihenkilöt YTN ry:n kanssa. Etsimme nyt juuri käynnistymässä olevalle hankkeelle 

Projektipäällikköä 

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä hankekumppaneiden, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa. Vastaat hankkeeseen kuuluvien tilaisuuksien kuten valmennusten, verkostotapaamisten ja seminaarien järjestämisestä. Toimit myös fasilitaattorina eri tilaisuuksissa. Pidät aktiivisesti yhteyttä hankkeen yrityksiin sekä tuet ja sparraat niitä työhyvinvoinnin kehittämisessä. Vastaat hankkeen viestinnästä sekä sisällöntuotannosta eri kanaviin. Myös hankeen ESR-raportointi on vastuullasi. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä osaamista työhyvinvoinnista ja työelämän kehittämisestä yritysrajapinnassa. Sinulla on kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta, mielellään ESR-hankkeissa. Olet kokenut fasilitaattori, jolla on kokemusta myös digitaalisesta fasilitoinnista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää itsenäistä työskentelyotetta ja hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja. Työssä tarvitaan kykyä työskennellä erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Työhön liittyy matkustamista Suomessa.  

Tarjoamme sinulle tilaisuuden tehdä töitä mielenkiintoisen yritysjoukon kanssa ja mahdollisuuden syventää työhyvinvoinnin osaamistasi sekä verkostoitua alan keskeisten toimijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, kannustavat työkaverit ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut.  

Tehtävä on määräaikainen vuoden 2021 helmikuun loppuun asti. Toimeen saa tarttua heti vuodenvaihteen jälkeen.  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 12.12.2018 mennessä.