(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2018

Liity mukaan projekti- ja konsultointiyksikköömme, joka vastaa nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta sekä palvelunhallinnasta. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Projektimme kattavat laajasti mitä tahansa palveluihimme liittyvää pilvikonsultoinnista ja migraatioista aina O365-käyttöönottoihin, palvelinten hallintaan tai työasemien elinkaarenhallinnan ulkoistuksiin.

Projektipäällikkö

Projektipäällikkönä vastaat asiakkaille toimitettavien projektien läpiviennistä yhdessä asiantuntevan projektiryhmän kanssa. Huolehdit projektien kustannus- ja aikatauluseurannasta sekä raportoinnista. Toimit asiakkaiden lisäksi läheisessä yhteistyössä myynnin ja palvelutuotannon kanssa. Projektit ovat erittäin monipuolisia ja vaihtelevia kestoltaan, tyypillisesti kuitenkin n. 2-3 kk. Toimenkuvaa voidaan räätälöidä kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Toimipisteesi voi sijaita Helsingissä, Tampereella tai Jyväskylässä.

Toivomme

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ICT-alalla
  • kokemusta ja näyttöä onnistuneista ICT-käyttöönottoprojekteista
  • IT-infran loppukäyttäjäpalveluiden, tietoliikennepalveluiden, palvelin- ja kapasiteettipalveluiden sekä käyttäjähallinnan tuntemusta
  • paineensietokykyä ja itsenäistä työskentelyotetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme myös sertifioitua projektiosaamistasi, hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Saat mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijaporukkaa, joka koostuu eri teknologioiden huippuosaajista. Saat myös palkan päälle tietenkin hyvät työvälineet ja nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon vapaa-ajan tapaturmavakuutuksineen sekä kattavat kulttuuri- ja liikuntaedut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 12.12.2018 mennessä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Hannu Lindeman, hannu.lindeman@inmicsnebula.fi.