(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kotimaiseen ketjuasiakkuuteemme. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta edellyttää myös jonkin verran matkustusvalmiutta kotimaassa. Positio on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Projektipäällikon tehtävä sisältää tiivistä asiakasyhteistyötä. Toimit aktiivisessa roolissa ja yhteyshenkilönä asiakkaan kohdepäälliköiden sekä omien palveluesimiestemme välillä. Ohjeistat ja koulutat ISS operaatiotamme ketjuasiakkuudessa sopimuksen sisällön osalta. Raportoit töiden etenemisestä ja laskutuksesta sekä asiakkuusjohdolle että asiakkaalle.


Valittavalla henkilöllä tulee olla kaupallinen korkeakoulutus, vähintään tradenomin tutkinto.  Tehtävässä vaaditaan hyviä IT-taitoja sekä erinomaisia yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia.  Edellytämme myös sujuvaa sekä kirjallista että suullista suomen- ja englanninkielen taitoa. Kokemus projektinjohtotehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätön.

Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua tehdä tulosta. Innostut haasteista ja sinulla on aito motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen omassa työssäsi. Sinulla on kyky koordinoida ja edistää tehokkaasti käynnissä olevia projekteja, olet tavoitteellinen ja omaat lujan otteen asiakasyhteistyöhön. Omaat myös hyvät yhteistyötaidot, itsenäisen työotteen, joustavan tiimipelaajan asenteen ja haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja haastavan työn ja erinomaisen tiimin tuen urallasi, sekä monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävässä asiakkuuskohteessa.

Lisätietoja tehtävästä tarpeen tullen antaa arkisin toimistoaikojen puitteissa asiakkuusjohtaja, Lasse Forsman 050 430 8772.

Mikäli olet etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi oheisesta linkin kautta heti tai viimeistään 25.11.2018. Liitäthän mukaan myös CV:si.