(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Remes & Packart

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018

Etsimme joukkoomme dynaamista projektipäällikköä vetämään design-yksikkömme markkinointiviestinnän projekteja. Olemme Remes & Packartilla erikoistuneet visuaaliseen kommunikaatioon, brändisuunnitteluun, pakkaussuunnitteluun, muotoiluun ja brändien esiintymiseen erilaisissa tiloissa ja tilanteissa. Tarjonta kattaa kaiken aina yritysilmeistä erilaisiin tapahtumakonsepteihin.

Tehtävässä olet tiimimme sydän ja pidät pyörät pyörimässä ajoittain nopeatahtisessa työympäristössä sekä asiakkaan että suunnittelijoiden suuntaan. Sinulla on jo kokemusta markkinointiviestinnän projektien vetämisestä ja lisäansioksi näemme erityisesti kokemuksen pakkaussuunnittelusta.

Etsimämme projektipäällikkö on asiakaslähtöinen ja huolellinen, eikä hänellä mene sormi suuhun tiukassakaan paikassa. Odotamme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja opit nopeasti käyttämään erilaisia ohjelmistoja. Tehtävä vaatii aiempaa kokemusta projektipäällikön tai muista vastaavista tehtävistä.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Projektipäällikkö”.