(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Haemme Espoon toimipisteeseemme kokenutta projektipäälliköä asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeisiin.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan korjausrakentamisen tulevaisuuden tekijöiden joukossa. Olemme taloyhtiöiden korjaushankkeiden johtava toimija Suomessa. Palvelumallimme on voittanut Vuoden Putkiremontti -kilpailun neljä kertaa. Haluamme palvella asiakastamme aina vaan paremmin, joten uudistamme palveluamme jatkuvasti, asiakaslähtöisesti ja alan muutoksia ennakoiden.

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta korjausrakentamisen alalta. Olet harjaantunut projektipäällikkö ja sinulla on näkemystä asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeiden parhaista toimintatavoista. Tämän lisäksi sinulla on soveltuva rakennustekninen koulutus (DI- tai AMK- tutkinto).

Projektipäällikön tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle todellisen vaikuttamispaikan RemonttiPlus-palvelumallimme palvelu- ja osaamisvastaavana. Kehität palvelumallia yhteistyössä asiakkaidemme, kumppaneidemme, monialaisten asiantuntijoidemme ja palvelumuotoilutiimimme kanssa. Vastaat konsernin asiantuntijoiden osaamisesta tämän palvelun osalta ja vaikutat näin korjausrakentamisen laatuun. Innostut myynnistä ja tarjoustoiminnasta. Kenties sinulla on ideoita, miten markkinointitiimimme voi edistää ajatuksiasi markkinoilla.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemustesi ja kehittymistoiveidesi mukaan. Oman osaamisen, yhteisten toimintatapojen ja palveluiden kehittäminen sekä yhdessä tekeminen ovat meillä keskeisessä roolissa jokaisella esimiehellä ja asiantuntijalla.

#Välittäminen #Yhdessätekeminen #Reilumeininki

Meille on tärkeää, että asiantuntijamme voivat hyvin työssään ja että voimia riittää myös vapaa-ajalle. Kiinnitämme erityistä huomiota työhyvinvointiasioihin, työergonomiaan, henkiseen kuormittumiseen ja työturvallisuuteen. Haluamme, että jokaisella työntekijällä on hyvä fiilis tulla töihin, myös maanantaina.

Asiantuntijoillamme on myös halutessaan mahdollisuus osallistua Vahanen Akatemian koulutuksiin, järjestämme lähes 100 erilaista koulutustapahtumaa vuosittain. Koulutusvalikoimamme on siis varsin monipuolinen ja olemme ylpeitä siitä! Osallistumme myös säännöllisesti alan messuille ja seminaareihin.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Annetaan vahaslaisten kertoa itse. Kurkkaa Instagram-profiilimme, jonka vahaslaiset ovat valloittaneet. He kertovat siellä kuvin ja sanoin omasta työpäivästään ja tapahtumistamme.

Tule rakentamaan onnistumisia kanssamme

Lupaamme, että huolehdimme siitä, että sinulla on mahdollisuus onnistua, kehittyä ja voida hyvin työssäsi.

Hakemukset ja lisätiedot

Ota yhteyttä, jutellaan tilanteestasi ja sovitaan tapaaminen tai jätä hakemuksesi viimeistään ma 19.11.2018

Lisätietoja saat:

Vahanen PRO Oy | Vahanen-yhtiöt
Toimitusjohtaja Antti Pitkänen
050 555 5611
etunimi.sukunimi@vahanen.com

Vahanen PRO Oy | Vahanen-yhtiöt
Tiimipäällikkö Kim Henriksson
044 768 8370
etunimi.sukunimi@vahanen.com

Rakennetaan onnistumisia