(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Hartela Pohjois-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2018

Hartelalla pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin.

Haemme kokenutta Projektipäällikköä Ouluun

Vastaat niin asunto- kuin toimitilahankkeidemme suunnittelun johtamisesta kaavavaiheesta aina luovutukseen asti. Olet mukana projekteissa jo hankekehitysvaiheessa yhdessä muun organisaatiomme kanssa. Vahvalla ammattitaidollasi viet hankekehityksen ideat konkreettisiksi suunnitelmiksi ja suunnitelmat tuotantoon. Olet avainroolissa varmistamassa projektiemme kannattavuuden. Raportoit roolissa Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta suunnittelun johtamisen tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä järjestelmällistä ja pitkäjänteistä työskentelyotetta.

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, osaamistasi ja kokemustasi vastaavat edut, hyvät työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja jatkuvuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marika Mertala, puh. 040 708 8176, parhaiten tavoitettavissa to 4.10 klo 9-10 ja ti 9.10 klo 13-15 . Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 14.10.2017 osoitteessa www.mercuriurval.fi.