(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii iso joukko ammattilaisia Suomessa ja Ruotissa. Suomessa joukossamme on noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme sopivaa

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ SÄHKÖASENNUSTÖIHIN

pääkaupunkiseudulle. Työssäsi vastaat päivittäisen työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta Helsingin alueella. Tehtäviisi kuuluu päivittäisen asennus- ja huoltotoiminnan johtaminen, esimiestehtävät, asiakaskontaktointi, palveluiden myynti sekä toiminnan kehitys yhdessä kollegojen kanssa. Sähköpalveluissa meillä on tällä hetkellä töissä noin 70 henkilöä pääkaupukiseudulla.

Sinulla on takataskussasi teknikon tai insinöörin tutkinto tai vaihtoehtoisesti useamman vuoden työkokemus sähköasennustöiden työnjohtotehtävistä ja projekteista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 21.10 mennessä alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä palvelupäällikkö Mikko Lemettiseltä, p. 050-3858483, arkisin klo 8-16 välillä.