(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme Espooseen projekti-insinööriä suunnittelu-/toimitusprojekteihin. Rekrytoimme projekti-insinöörin suoraan asiakasyritykseemme vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinä vastaat suunnittelu ja toimitusprojektien aikatauluttamisesta, seurannasta ja viestinnästä. Pääset toimimaan läheisessä yhteistyössä kokeneitten suunnittelijoiden, myynnin, tuotannon ja asiakkaiden kanssa. Projektit sijoittuvat paljolti ulkomaille, Amerikkaan ja itään, joten sujuva englanti ja mahdollisuus jatkaa esim. puhelinpalaveria klo 18 aikaan, on välttämätöntä.

Olet projektin hermokeskus, joten kyky työskennellä tehokkaasti, priorisoiden ja organisoiden on sinulle luontevaa. Kokemus suunnittelutehtävistä tai projektinhallinnasta sekä tekninen koulutus (konetekniikka tms.) on edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Lisäksi toivomme, että tunnet suunnitteluohjelmistoja (2D ja 3D, Autocad/ Inventor)

Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä kansainvälisten asiakkaiden parissa kiinnostavissa projekteissa. Työsuhde-edut ovat myös kilpailukykyiset.

Jos olet tiimipelaaja, joka haluaa työskennellä laatua arvostavassa ympäristössä, rennossa ja yhteiseen tavoitteeseen sitoutuneessa joukossa, hae tehtävää heti!

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Kristiina Vormala (040 837 4019), parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.