(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Kon-Tiki Tours

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Kon-Tiki Tours aloittaa incoming-matkailutoiminnan    

Ostimme Rovaniemellä sijaitsevan Lapin Lomamatkat Oy:n incoming-liiketoiminnan. Haemme nyt incoming-bisneksen ammattilaista Helsinkiin toimimaan Rovaniemen toimiston työparina.  

Tule meille töihin projektipäälliköksi myymään ja markkinoimaan räätälöityjä Suomen matkailun ryhmämatkatuotteita valittuihin kohdemaihin.  

Toivomme, että olet hankkinut kannuksesi Suomen markkinoijana ja incoming-liiketoiminnan osaajana. Olet laajalti verkostoitunut matkailun piirissä, pidät haasteista, pitkäjänteisestä proaktiivisesta asiantuntijamyynnistä ja uusasiakashankinnasta. Osaat myös tuotteistamisen ja ryhmämatkatoimiston tuotanto- ja operointitehtävät ovat tuttuja. Taustasi on matkailualan yrityksessä tai asiantuntijaorganisaatiossa tulosvastuullisessa asemassa. Muu kansainvälinen kokemus on eduksi. Hallitset nykyteknologian hyödyntämisen matkailumarkkinoinnissa.

Tarjoamme

  • itsenäisen, monipuolisen asiantuntijatyön matkailualalla
  • mahdollisuuden olla rakentamassa tulevaisuuden Suomi-tuotteita ja -brändiä
  • asiantuntevan ja innovatiivisen tiimin tuen
  • kk-palkan lisäksi tuloksia vastaavan palkkion

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja cv 11.10.2018 mennessä timo@kontiki.fi. Lisätietoja Timo Saranpäältä, gsm 050 5236 005 ja www.kontiki.fi.