(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2018

Haemme vesihuollon investoinnit -osastolle Ilmalaan

projektipäällikköä 

HSY investoi vesihuoltoverkostojen rakentamiseen ja saneeraukseen vuosittain n. 70 milj. euroa. Työskentelet vesihuollon verkostoprojektit-yksikössä, jonka tehtäviin kuuluvat runkoverkkohankkeet ja verkostosaneerausinvestoinnit.  

Tehtäviisi kuuluvat vaativien verkostosaneeraus- ja uudisrakennushankkeiden kokonaisvaltainen hoitaminen. Huolehdit hankkeiden suunnittelusta, kilpailutuksesta, rakennuttamisesta ja käyttöönotosta. 

Tunnelihankkeiden saneeraus- ja uudisrakennussuunnitteluttaminen ja rakennuttaminen katsotaan eduksi. 

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulututkinto ja vankka kokemus infrahankkeiden läpiviemisestä. Arvostamme tehtävässä vastuullisuutta, ammattimaista otetta, oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja yhteistyötaitoja.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun ja lounas- ja virikesetelit. Meillä on käytössä etätyömahdollisuus.  

Tehtävän palkkaus määräytyy HSY:ssä käytössä olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Ilpo Korhonen, p. 050 340 5383, ilpo.korhonen(at)hsy.fi. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 4.10.2018 klo 15.00.