(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Haluatko vastuullisen ja merkityksellisen tehtävän verkon rakentamiseen liittyvien hankkeiden parissa? Haluatko päästä tekemään vaikuttavaa työtä yli osastorajojen ja tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa?

Etsimme nyt Deployment - osastollemme Projektipäällikköä, jolle järjestelmämme ovat jo tuttuja ja projektien hallinta verissä.

Deployment-osastolla vastaamme sekä kiinteän verkon rakentamisesta ja ylläpidosta että mobiiliverkon hankkeista. Hankkeisiin kuuluvat uusien asiakasyhteyksien toteutuksen lisäksi muun muassa olemassa olevan verkon osien siirrot ja muutostyöt sekä vanhan verkon purku ja korvaus. Teemme tiiviistä yhteistyössä rakentamista suorittavien yhteistyökumppaneidemme kanssa ja tuotamme yhdessä verkkoomme laadukkaita yhteyksiä sovituissa aikatauluissa, asiakkaitamme varten.

Seuraava mahdollisuutesi

Tärkein tehtäväsi on suunnitella ja hallinnoida annettuja hankkeita eri puolille Suomea tiiviissä yhteistyössä kumppaneiden ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Vastaat, että hankkeet ja hankekokonaisuudet toteutuvat taloudellisten, teknisten ja laatuvaatimusten mukaisesti. Tuet ja ohjaat projektin kehitystä ja urakoitsijoita koko projektin ajan. Varmistaaksesi päämäärän saavuttamisen, tuet ja motivoit projektiryhmän jäseniä ja urakoitsijoita.

Rooliisi kuuluu olennaisesti hankkeittesi osalta raporttien, dokumenttien ja esitysten tuottaminen, budjetin hallinta sekä sopimusehdoista huolehtiminen. Suunnittelet, ennustat ja seuraat hankkeittesi ja hankekokonaisuuksiesi aikatauluja, kustannuksia ja valvot niiden laatua. Hahmotat eri projektien keskinäisiä riippuvuuksia sekä tunnistat mahdolliset riskit ja nostat ne esille.


Kuka sinä olet?

Olet projektinhallinnan rautainen ammattilainen, jolla on kokemusta laajojen tehtäväkokonaisuuksien hallinnasta. Taskussasi on tietotekniikan tai tuotantotalouden alempi korkeakoulututkinto tai vastaavat opinnot. Kommunikoit myös sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olet elementissäsi ongelmanratkaisukykyä, systemaattista ajattelua ja priorisointitaitoja edellyttävässä tehtävässä. Olet luottopakki, joka pitää painetilanteissakin yllä vastuullisen ja luotettavan työskentelyotteen. Joustavana tiimipelaajana tulet toimeen erilaisten persoonien kanssa ja osallistut aktiivisesti innostavan ja rennon fiiliksen luontiin, vaikkapa huumorin keinoin.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Sinulla on:

  • osaamista seuraavista tietojärjestelmistä: SAP, KeyCom, Satelite Systems (Snet, Sproject), Nomen, eMobile, eBuild
  • kokemusta kaapeli – ja radioverkkojen rakennuttamisesta ja laiterakentamisesta sekä verkonrakennuttamisen palvelutuotteista
  • tietoa kuiturakentamisesta ja mikrokanavatekniikasta
  • tietoa radioverkkojen rakentamisesta ja käytetyistä tekniikoista

Mitä voit odottaa?

Tarjoamme haastavan ja inspiroivan työtehtävän, jossa pääset rakentamaan tulevaisuuden tietoliikenneverkkoja Telialle! Olet tärkeä linkki urakoitsijakenttään ja pääset vaikuttamaan tulevaan yhteistyöhön Telian ja toimittajiemme välillä.

Innostuitko?
Jos haluat osaksi tätä matkaamme, niin lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta (telia.fi/career) viimeistään 20.9.2018 mennessä.

Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Pekka Piuva, 0400692027, pekka.piuva@teliacompany.com           

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!