(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Suomi Mediaplanet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Vahvistamme myyntitiimiämme ja etsimme nyt projektipäällikköä

Tehtävänkuvaus:

Toimit osana myyntitiimiä Helsingin toimipisteeltä käsin. Projektipäällikkönä vastaat päivälehtien välissä ilmestyvien erikoisjulkaisujen ja digitaalisten kampanjasivustojen myynnistä itsenäisesti, vahvan tiimin taustatuella. Aloitat jokaisen kampanjan tutkimalla tiettyyn toimialaan liittyviä aiheita, tämänhetkisiä trendejä aiheen ympärillä sekä listaat tärkeimpiä vaikuttajia. Tämän lisäksi suunnittelet optimaalisimman jakeluverkoston projektillesi. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin mainostajiin. Neuvottelet päättäjien kanssa markkinointiratkaisuista ja tarjoat kohdennettua kampanjaa lisäarvon tuottamiseen. Työskentelet myös toimittajien, kuvaajien ja tuotannosta vastaavan tiimin kanssa ja huolehdit laadusta sekä siitä, että kampanjan lopputulos vastaa asiakkaiden ja asiantuntijoiden kanssa sovittuja odotuksia. Ratkaisumyyntiä voit tehdä puhelimitse tai buukata itsesi tapaamiselle.

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta myyntityöstä.
Tärkeintä on kuitenkin se, että sinulla on halu kehittää omaa osaamistasi eteenpäin. Omaat asiakaslähtöisen ajattelutavan, sekä aktiivisen ja tavoitteellisen työskentelyasenteen. Työyhteisössämme panostetaan paljon viihtyisään ja kannustavaan ilmapiiriin, joten toivomme sinunkin arvostavan näitä asioita ja tuovan persoonallasi oman panoksesi hyvään työyhteisöön. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Tarjoamme sinulle:

- Nuorekkaan ja ammattitaitoisen tiimin tuen
- Kannustavan provisiopalkkauksen kiinteällä kuukausipalkalla
- Säännöllisiä työmatkoja ulkomaille
- Koulutusohjelman, jonka avulla myynti ja sisältömarkkinointi tulevat tutuiksi
- Urapolun kansainvälisessä yrityksessä ja mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen

Odotamme sinulta:

- Kokemusta myyntityöstä
- Positiivista työskentelyotetta
- Asiakaslähtöistä ajattelutapaa
- Aktiivista ja tavoitteellista asennetta

 

Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 16.09.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.