(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Etsimme puualan asiakkaallemme Juvalle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaan kirjoille.

Projektipäällikkönä vastaat mm. tavaraostoista, projektinhallinnasta sekä pidät yhteyttä työmaille asentajiin.
Tehtävänkuvaan ei kuulu varsinainen suunnittelu, mutta projektipäällikkö on tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, työnjohdon ja muiden työntekijöiden kanssa, joten hyvät tiimityötaidot ovat avainasemassa.
Työ sisältää myös työmaavalvontaa, jotka pääsääntöisesti ovat päiväreissuja.

Etsimämme henkilö on organisointi- ja yhteistyötaitoinen tekijä, joka osaa pitää hallussaan useita eri kokonaisuuksia ja viedä ne loppuun sovitussa ajassa.

Jos olet sitä mieltä, että Sinä olet kaipaamamme määrätietoinen tekijä, niin jätä hakemuksesi pian oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.