(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Sitowise Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018

Haemme kokenutta projektipäällikköä merelliseen Kotkaan suunnittelemaan, asuntohankkeita, liike- ja toimitilakohteita sekä myös Suomen korkeimmat pilvenpiirtäjät. Tervetuloa osaksi valtakunnallista 1300 huippuosaajan joukkoa.

Projektipäällikkönä vastaat uudisrakentamiskohteiden suunnittelusta yhdessä projektitiimin kanssa ja toimit tiiviissä yhteistyössä rakentajien ja rakennuttajien kanssa. Kohteet ovat pääosin asuinrakennuksia Etelä-Suomen kasvukeskuksissa, mutta myös liike- ja toimitilakohteita sekä julkisia rakennuksia. Korkeat rakennukset ovat erityisosaamisalueemme.  

Tarjoamme vaihtelevia ja innostavia tehtäviä mielenkiintoisten projektien parissa, vastuuta osaamisesi ja kokemuksesi mukaan sekä ammattitaitoisen ja osaavan työyhteisön tuen. Monipuolisessa projektityössä saat mahdollisuuden kehittää sekä omaa osaamistasi että uusia palveluja ja ratkaisuja, usein läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. Sitowisen kattavat koulutus- ja kehittymisohjelmat tukevat kehittymistäsi niin asiantuntijana kuin esimiehenä.
Tulet työskentelemään työyhteisössä, joka aidosti on yhdessä enemmän. Henkilöstön hyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat meille tärkeitä painopistealueita, ja Sitowisessä vallitseva tiimihenki ja yhdessä tekemisen ilmapiiri ovatkin asioita, joista olemme erityisen ylpeitä.

Tarjoamme sinulle myös

• vakituisen työn, kilpailukykyisen palkkatason ja erittäin hyvät henkilöstöedut (mm. terveyspalvelut)
• monipuoliset jatko- ja lisäkoulutusmahdollisuudet, esimerkiksi YAMK-tutkintoon tähtäävää lisäkoulutusta yhdessä ko. oppilaitoksen kanssa.
• osaavan ja motivoituneen työyhteisön tuen
• valtakunnallisen suunnittelukonsernin edut ja kehitysmahdollisuudet
• Alan johtavana suomalaisena toimijana tarjoamme lisäksi monipuoliset urakehitysmahdollisuudet niin esimiehenä kuin asiantuntijana.

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta (DI, YAMK, AMK tai RI). Hallitset toimisto-ohjelmistojen lisäksi alan yleisesti käytössä olevia ohjelmistoja. 3D-mallinnuksen ja FEM-laskennan osaaminen katsotaan eduksesi. Mallinnuksessa käytämme pääasiassa Tekla Structures -ohjelmaa ja käytössämme on useita alan parhaita FEM-laskentaohjelmia. Koulutamme sinut tarpeen mukaan, joten ohjelmien täydellisen osaamisen puute ei ole esteenä alkutaipaleellasi.

Projektipäälliköiltä odotamme 6 – 8 vuoden työkokemusta rakennesuunnittelusta sekä näyttöjä onnistumisista.
Arvostamme halua oppia uutta, joten odotamme, että sinullakin on mielenkiintoa kehittää ja laajentaa osaamistasi. Arvostamme myös ymmärrystä tietomallipohjaisesta suunnittelusta sekä ongelmanratkaisukykyä.

Toivomme, että sinulla on vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja työskentelet luontevasti niin tiimissä kuin itsenäisestikin.

Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito lasketaan eduksesi.
Kiinnostuitko tehtävästä? Hienoa – odotamme, että kuulemme sinusta pian.

Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén p. 040 551 7741 ja Sitowisella Pekka Länsimies, p. 050 331 8549. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteessa www.mercuriurval.fi