(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Haemme aktiivista ja osaavaa projektipäällikköä Jyväskylän ammattikorkeakoulun Liiketoimintayksikköön.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluu Tuottavuutta pk-yritysten rekrytointia, osaamista ja uudistumiskyvykkyyttä kehittämällä (Osaava PK) - hankkeen vetovastuu ja toteuttaminen yhteistyössä osatoteuttajien (LUT ja TTL), asiantuntijoiden ja ohjausryhmän kanssa. Tehtävä alkaa 1.9.2018 ja kestää 31.12.2019 saakka. Hanke saa rahoituksen ESR:n Kestävää kasvua ja työtä 2014-2020 Suomen rakennerahasto-ohjelmasta.

Projektipäällikkö vastaa hankehallinnosta, projektin etenemisestä, laadusta sekä viestinnästä ja huolehtii hankkeen tavoitteiden saavuttamisesta. Osaava PK- hankkeessa kehitetään 55 kohderyhmään kuuluvan pk-yrityksen uudistumiskyvykkyyttä yritys/ryhmäkohtaisten työpajojen avulla. Lisäksi hankkeessa toteutetaan yritysklinikoita ja tutkitaan henkilöstöjohtamisen käytänteitä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aihealueen tuntemusta, erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi toivotaan näyttöjä tuloksellisesta ja laadukkaasta projektijohtamisesta sekä kokemusta ESR/EAKR-hankkeista. Edellytämme myös hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää organisointikykyä. Olemassa olevat verkostot yrityksiin ja kehittäjäorganisaatioihin sekä rahoitusmallien tuntemus katsotaan eduksi.

Hakuaika 7.8.-21.8.2018


Lisätietoja:
Tiina Martelius-Louniala
KTT, Tutkimus- ja kehityspäällikkö

Ph.D. (Econ), Research- and Development Manager
Mobile +358 40 579 7668
Email: tiina.martelius-louniala@jamk.fi