(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Työavain: HSL-71-9-18
Hakuaika alkaa: 6.8.2018
Hakuaika päättyy: 22.8.2018 16.00
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: 1.10.2018

Työn kuvaus

Teknologiaratkaisut –osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista ja operatiivisten järjestelmien kehittämisestä. Osasto toimii tiiviissä yhteistyössä toimialojen kanssa tuottaen ja hankkien tarvittavat järjestelmäratkaisut.

Ratkaisukehityksen tuki –ryhmä vastaa uusien digitaalisten ratkaisujen kehittämisestä, kokonaisarkkitehtuurista ja tietoturvasta. Tarjoamme HSL:n käyttöön ammattitaitoisen projektitoimiston malleineen ja prosesseineen

 

Haemme kahta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

ohjaamaan ohjelmistokehitystiimin työtä, muotoilemaan organisaation tarpeet teknisiksi toteutuksiksi ja hankkimaan tarvittava osaaminen yhteistyöyrityksiltämme.

Työssäsi varmistat projektien etenemisen suunnitellussa ajassa ja budjetissa. Olet yhteydessä kumppaneihimme ja teet läheistä yhteistyötä HSL:n Asiakkuudet ja myynti -osaston kanssa. Olet sinnikäs, joustava ja ratkaisuhakuinen tekijä, jolle haasteet on tehty ratkottaviksi. Olet oppimishaluinen ja löydät luontevasti yhteisen sävelen niin ulkoisten kuin sisäisten yhteistyötahojen kanssa. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja ratkaisukeskeinen.

Edellytämme aiempaa kokemusta vaativien projektien vetämisestä, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja ymmärrystä sekä kokemusta käyttäjäkeskeisestä tuotekehityksestä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Menestyäksesi tehtävässä kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Arvostamme joukkoliikenteen toimialaosaamista sekä kokemusta ketteristä menetelmistä ja ohjelmistokehityksestä. Ohjelmointikokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin, että olet huipputyyppi, jonka kanssa on ilo työskennellä!

Tehtävä on vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

Liitä palkkatoive ja ansioluettelo hakemukseesi.

Haluatko olla mukana osana HSL:n digitaalisten palveluiden menestystä? Tarjoamme sinulle monipuoliset kehittymismahdollisuudet joukkoliikenteen tulevaisuuden palveluiden kehittämisessä, dynaamisen työympäristön ja kilpailukykyiset edut.

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Päivi Vartia, paivi.vartia@hsl.fi tai puh. 050 308 8058 ti 14.8. klo 14.30-15.30 ja ma 20.8. klo 8.30-9.30.

https://ura.hsl.fi/#/