(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Kh-Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Pääset kehittämään vahvan kasvuyhtiön toimintamalleja ja järjestelmiä monipuolisesti oman projektijohtamisen osaamisesi kautta. Saat kokonaisvastuun projektien koordinoimisesta, itsenäisen vastuun sekä tuen kehittymisellesi.

Kh-Kiinteistöpalvelut on paikallisten kiinteistöhuollon yksiköiden muodostama konserni, joka on erikoistunut asuinkiinteistöjen huoltoon. Haemme nyt vahvan kasvustrategiamme tueksi projektipäällikköä vahvistamaan projektiosaamistamme sekä kehittämään projektien kautta monipuolisesti yhtiötä. Tehtävä on yrityksessä uusi.

Projektipäällikkönä viet kehitysideoita eteenpäin itsenäisesti ja kokonaisuutta halliten. Laadit projektisuunnitelman, kokoat projektiryhmän, varmistat projektien edistymisen, valvot kustannuksia ja raportoit projektien etenemisestä. Kehittämisen pääpaino on tässä vaiheessa digitalisaation vahvistamisessa erilaisissa talous- ja ohjelmistokehittämisen projekteissa. Pääset kehittämään myös yleisemmin projektinhallintaa sekä haltuunottoprosesseja yrityskaupoissa.

Kh-Kiinteistöpalvelut odottaa sinulta vahvaa projektiosaamista sekä ketterää projektijohtamisen otetta. Haluat kehittää ja ottaa asioista itsenäistä vastuuta. Digitalisaatio kiinnostaa sinua ja sinulla on kokemusta ohjelmistokehitysprojekteista. Kokemus kiinteistöpalvelutoimialalta tai asiakkaan puolelta on eduksi.

Tarjoamme sinulle vahvan kasvustrategien myötä runsaasti mielenkiintoisia haasteita sekä keskeisen aseman yhtiön kehittämisessä. Yhtiössä on positiivinen tekemisen meininki ja saat kehitysjohtajan tuen työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.8. alkaen Mercuri Urvalissa Juha Laurila, puh. 044 975 7848. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.8.2018  www.mercuriurval.com viitenumero  FI-12929 Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.