(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
iLOQ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Vahvan kasvumme jatkuessa, etsimme uutta avainpelaajaa joukkoomme.

Vastaat iLOQin asiakaskohteiden lukitussuunnittelusta ja kokonaisvaltaisesta projektoinnista Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien, asiakkaidemme ja jälleenmyyjiemme kanssa osallistumalla kohteiden kartoituksiin, tuotemäärittelyihin ja toimintatapojen suunnitteluun. Toteutat myös loppuasiakaskoulutuksia ja toimit teknisenä tukena. iLOQilla arvostamme vahvaa tiimityötä, joten toimit työssäsi yhteistyössä myyntitiimimme kanssa.

Arvostamme lukitusalan vahvaa ammattitaitoa ja menestyksekkäitä näyttöjä alan työtehtävistä myynnin, suunnittelun tai projektoinnin tehtävissä. Kulunvalvonnan ja oviautomatiikan perustuntemus katsotaan eduksesi. Olet kiinnostunut alan ennakkoluulottomasta kehittämisestä ja motivoidut projektien onnistuneesta toteutuksesta sekä erinomaisesta asiakastyytyväisyydestä. Sinulla on itseohjautuva, huolellinen ja ahkera työote, joka huomioi niin yksityiskohdat kuin kokonaisuudetkin. Yhteistyökykyisenä tiimipelaajana olet aidosti innostunut työskentelystä osana vahvaa asiantuntijajoukkoamme. Suomen kielen lisäksi sujuva englannin kielen taito on eduksesi. 

Etsimme projektoinnin huippuammattilaista, mutta samalla myös sydäntä, persoonaa ja tyyppiä.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän teknologiamurroksen johtavassa kasvuyrityksessä. Liity joukkoomme!

Tiedusteluihin vastaa viikoilla 26 ja 31-32 Mercuri Urvalissa Sanna Aikio p. 040 717 9796 ja iLOQ Oy:ssa Suomen myyntijohtaja Toni Päivinen, p. 040 317 0232. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  Haastatteluja toteutetaan jo hakuajan aikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.