(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Sanoma Pro Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Digitaalisuus muuttaa oppimiskokemusta. Oppiminen ei ole enää aikaan, paikkaan eikä tiettyyn laitteeseen sidottua, eikä jokaisen tarvitse edetä samoja oppimispolkuja. Murroksen myötä on mahdollista kehittää uusia ratkaisuja opettajien, oppijoiden ja heidän vanhempiensa tarpeisiin.

Mielenkiintoisia työpaikkoja on paljon, mutta harvassa niistä pääsee vaikuttamaan merkittävän toimialan tulevaisuuteen näin ratkaisevasti kuin meillä. Meillä on visio siitä mitä tarvitaan. Sinä olet oman alasi huippuammattilainen. Tule meille töihin ja tehdään yhdessä uutta satojen tuhansien ihmisten päivittäiseen käyttöön.

Projektipäällikkönä vastaat Sanoma Pron teknologiaprojektien valmistelusta yhdessä tuoteomistajien kanssa, niiden aikatauluttamisesta, edistämisestä ja raportoinnista. Monipuolisissa projekteissa nopeasti digitalisoituvalla alalla pystyt kehittämään omaa osaamistasi ja osallistumaan lopputuloksen määrittelyyn mm. design sprintien kautta. Työtä tehdään sekä sisäisten että ulkoisten tiimien kanssa Suomessa ja muissa maissa, joissa Sanoma Learningillä on toimintaa.

Odotamme hakijalta

  • vahvaa näyttöä kansainvälisten projektien menestyksellisestä hoitamisesta
  • kokemusta ketterien ohjelmistokehitysmenetelmien käytöstä projekteissa
  • systemaattista ja analyyttistä työskentelyotetta kovan paineenkin alaisuudessa
  • asiakaslähtöistä asennetta
  • hyvää organisointikykyä ja kykyä kommunikoida erilaisten sidosryhmien kanssa sekä suomeksi että englanniksi

Me vastavuoroisesti tarjoamme sinulle merkityksellisen työn oppimisen alalla kansainvälisessä konsernissa. Olemme asiantuntijaorganisaatio, jossa innostuneet ja osaavat kollegat rakentavat tulevaisuuden oppimisen materiaaleja ja palveluja. Työpisteesi ja kivat kollegasi odottavat jo erinomaisten yhteyksien varrella Sanoman Ruoholahden kampuksella.

Muuta

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake pikaisesti, viimeistään 15. elokuuta – täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palatko halusta kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä saat  Business Technology Director Markus Auralalta puh. 044 5800173 tai sähköpostitse markus.aurala@sanomapro.fi. Markuksen tavoitat parhaiten ma 2.7. klo 12-14 ja ma 16.7. klo 12-14 sekä 30.7. alkaen arkisin työaikana.

 Tutustu meihin työnantajana tästä linkistä.