(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018
Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon.
Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi.
Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

Etsimme Meriukselle monipuolisiin teollisuuden laitosinvestointiprojektien suunnittelutehtäviin

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Monipuolisessa toimenkuvassa toimit asiakasrajapinnassa ja sidosryhmien parissa, siksi erinomaiset vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä menestymiselle. Vastuullesi kuuluu suunnitteluprojektien vaadituista aikatauluista kiinni pitäminen. Hallitset projektin suunnitelmallista etenemistä ja autat suunnittelutiimiä pysymään budjetissa hankintojen osalta. Teet laitosinvestointiprojektien esi- ja konseptisuunnitteluun liittyviä tehtäviä ja kartoitat laitevalmistajien tarjolla olevia ratkaisuja. Asiakastyytyväisyys on menestyksesi mittari, samoin laadullisten tavoitteiden saavuttaminen ja projektien taloudellinen kannattavuus.

 

Insinööriksi valmistumisen jälkeen teollisuuden toimintaympäristöt ovat tulleet sinulle tutuiksi, työkokemusta sinulla on esimerkiksi prosessiteollisuudesta tai materiaalinkäsittelylaitteista. Tehtävässä eduksi on kokemus 3D-suunnitteluohjelmistojen käytöstä ja esimiestyöstä. Kommunikoit sujuvasti englanniksi.

Toivomme, että olet positiivinen, avoin ja aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat tarkastella ennakkoluulottomasti uusia tapoja toimia ja pystyt vakuuttamaan niistä myös asiakkaat.

 

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 19.8.2018 saakka, mutta paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä aiemmin. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 7576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.