(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Etsimme asiakkaallemme Kuopioon PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ.

Tehtäviin kuuluu pitää projektit käynnissä ja niin sanotusti langat käsissä projektien edetessä. Lisäksi työhön kuuluu olla ostotoimen tukena hallinnollisissa tehtävissä. Tehtävän edellytyksenä on AMK-koulutus, teknisen alan koulutus on eduksi, mutta insinöörikoulutus ei kuitenkaan ole välttämätön.

Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan omille kirjoille.

Lähetä hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme jo hakuaikana ja päätös valinnasta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja arkisin kello 8-16 Elisa Pulkkinen 044 797 8718 tai elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Elisa Pulkkinen
Rekrytointivastaava