(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Vivago Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Etsimme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä

Haemme kokenutta projektipäällikköä Vivagon käyttöönottoprojektien johtamiseen, projektitoiminnan koordinointiin ja resursointiin, sekä projektitoiminnan kehittämiseen. Sinulla on vahvaa näyttöä ICT-, sähkö- ja tietojärjestelmäasennusprojektien vetämisestä sekä kokonaisprojektien hallinnasta. Lisäksi, sinulla on kokemusta verkko- ja palvelinjärjestelmistä sekä niihin liittyvien palvelujen kehittämisestä osana palveluliiketoimintaa. Hallitset tietoturvakäytänteet ja viimeisimmät ICT:n kehityssuunnat. Eduksi katsotaan lääkinnällisten laitteiden vaatimusten ymmärtäminen.

Vastaat hankkeiden aikataulutuksesta, työn resursoinnista ja koordinoinnista sekä laatu ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet Vivagon asiantuntevan projektointi-tiimin vetäjänä. Olet hyvä kommunikoimaan asiakkaiden ja kumppanien kanssa.

Sinulla on usean vuoden käytännön kokemusta projektipäällikön tehtävistä ja korkeakoulututkinto. Arvostamme projektitoimintaan liittyviä koulutuksia ja sertifiointeja. 

Tehtävässä toimiminen edellyttää oman osaamisen ja projektitoiminnan jatkuvaa kehittämistä sekä erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarvitset hyvää tiimityöskentelytaitoa, kykyä työskennellä itsenäisesti sekä laajojen asiakokonaisuuksien hallitsemista. Sinun tulee osata priorisoida tehtäviä ja hallita useita yhtäaikaisia projekteja. Olet oma-aloitteinen ja organisointikykyinen, sekä valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Toiminnassasi olet tarkka, järjestelmällinen ja määrätietoinen.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä, asiantuntevan työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet sekä viihtyisän työympäristön kehittyvässä yhtiössä. Terveydenhuollon digitalisointi ja hyvinvoinnin turvaaminen on meidän tavoitteena. Toimipisteemme on Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen ja englanninkielen osaamista.

Työt voivat alkaa joustavasti heti sopivan henkilön löydyttyä. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen tulee lähettää rekry@vivago.com 15.6.2018 klo 16:00 mennessä. Lisätiedustelut tehtävään liittyen 5.6.2018 klo 10-12 ja 12.6.2018 klo 13-15 COO & QARA Niina Vilkas 040 731 4494.

 projektipäällikkö, projektointi, projekti, sähkö, ict, tietojärjestelmät