(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Oy Hedengren Security Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Security hakee projektipäällikköä

​Haemme valtakunnallisesti toimivaan Service & After Sales - yksikköömme ammattitaitoista, paloilmoitinliikkeen vastuuhenkilön pätevyydet omaavaa projektipäällikköä.

Työtehtäviisi kuuluu paloilmoitinliikepalveluiden, huolto-, viankorjaus- sekä käyttöönottotöiden johtaminen itsenäisesti ja vastuullisesti. Suunnittelet ja johdat käyttöönottotöitä sekä vastaat töiden etenemisestä omalla sektorillasi. Osallistut hankintojen tekemiseen sekä mahdollisten alihankkijoiden ohjaukseen ja valvontaan. Seuraat ja vastaat projektin laadullisten, ajallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisen sekä vastaat turvallisesta työskentelystä.

Tehtäviisi kuuluu myös after sales –toimet, toimiminen myynnin tukena järjestelmien suunnittelussa sekä tarjouslaskennassa. Tukenasi sinulla on oman tuotekehityksemme tunnetut tuotemerkit sekä ammattitaitoinen ja kokenut organisaatiomme.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä omatoimista ja asiakaspalvelulähtöistä asennetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta (teknikko, ins.), paloilmoitinliikelupia sekä mielellään kokemusta vastaavista tehtävistä. Kielitaidon luemme eduksi.

Edellytämme oman auton käyttöä työtehtävien hoitamisessa.

Lähetä hakemuksesi 22.6. mennessä osoitteella security2016@hedengren.fi.