(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2018

Projektipäällikkö 


Asiakasyritysesittely

Ukitig on palvellut asiakkaitaan monilta eri teollisuuden sektoreilta jo vuodesta 1982.Tuotantotilamme ja toimistomme sijaitsevat Uudessakaupungissa. Henkilöstövahvuutemme on noin 50 henkilöä. Yhteistyökumppaneittemme kautta pystymme vastaamaan nopeasti myös suurempaa henkilöstövahvuutta edellyttäviin tilanteisiin.

Ukitig on erikoistunut vaativiin teollisuusputkituksiin metsä-, elintarvike-, kemian-, lääke- ja energiateollisuudessa sekä vedenkäsittelylaitoksilla. Valmistamme ja asennamme vaativia putkistoja ruostumattomien ja hiiliterästen lisäksi myös duplex- ja kuumalujateräksistä.

Mitä etsimme ja odotamme hakijalta:

Etsimme asiakkaallemme Uuteenkaupunkiin kokenutta projektipäällikköä. Työssäsi vastaat vaativien teollisuusputkistoasennusten ja kunnossapitoprojektien suunnittelusta ja läpiviennistä kotimaassa. Työmaat sijaitsevat sekä eri puolilla Suomea että myös ulkomailla.

 

Edellytämme kokemusta teollisuuden projektijohtamisesta, kokonaisuuksien hallintaa, piirustusten lukutaitoa, hyvää paineensietokykyä sekä matkustusvalmiutta.

 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.

Liitäthän hakemukseesi CV:si ja palkkatoiveesi

 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

 Marko Pullinen

Aluepäällikkö
Smile Kymppi Service Länsi-Suomi Oy,

044 758 4884
marko.pullinen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.