(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018

Etsitkö seuraavaa mahdollisuutta päästä ravistelemaan tapoja tehdä liiketoimintaa tai onko nykyinen projektisi päättymässä lähikuukausina? Ota meihin yhteyttä siinä tapauksessa, että käytät aikasi mieluummin seuraavan projektin läpiviemiseen etkä sen etsimiseen!

Barona IT on eri toimialojen asiakkaidemme digitalisaation mahdollistava rohkeiden uudistajien yhteisö. Rakennamme parempaa työelämää ja mahdollistamme ihmisten ja yritysten kasvua. Osana tätä tavoitettamme kutsumme digiliiketoiminnan projektipäälliköitä liittymään joukkoomme. Etsimme sinulle sinua kiinnostavan projektin puolestasi monipuolisesta ja jatkuvasti kasvavasta asiakasjoukostamme, joka koostuu startupeista Suomen suurimpiin yrityksiin.

Asiakkaillamme sinua odottavat mielenkiintoiset liiketoiminnan transformaatioon liittyvät projektit, joiden tarkoituksena on kehittää nykyistä toimintaa asiakaslähtöisemmäksi, luoda kokonaan uusia liiketoimintakonsepteja ja digitaalisia palveluita, sekä ottaa käyttöön toimintaa tehostavia liiketoimintasovelluksia. Projektipäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä liiketoiminnan että teknisen tiimin kanssa. Mahdollistat projektien ketterän etenemisen sekä tuloksien syntymisen näyttäen esimerkkiä omalla toiminnallasi. Viet myös digitalisaation vaatimaa asennemuutosta läpi organisaatiossa.

Sinulla on kokemusta projektipäällikkönä tai product leadina toimimisesta vaativissa hankkeissa ja ketterät menetelmät ovat sinulle tuttuja. Yhden tai useamman modernin projektinhallintamallin tuntemus ja kokemus muutosjohtamisesta ovat eduksi. Taustasi voi olla yhtä hyvin liiketoiminnasta kuin sovelluskehityksestä. Luonteeltasi olet itseohjautuva tiimipeluri, joka nauttii työskentelystä alansa huippuosaajien parissa unohtamatta pilkettä silmäkulmassa. Projektipäälliköiltämme odotetaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi haastavat ja sinua kiinnostavat projektit alansa johtavissa yrityksissä, modernit työvälineet ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen.

Ota ensimmäinen askel seuraavaa projektiasi kohti olemalla yhteydessä! Lisätietoja saat rekrytointikonsultti Juha Kuuttiselta 050 355 0700 tai sähköpostitse juha.kuuttinen@barona.fi.

Katso millaisia osaajia etsimme Helsinkiin, Tampereelle, Jyväskylään ja Ouluun.