(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Haemme nyt nopeasti kasvavaan Pohjois-Suomen yksikköömme Ouluun
Projektipäällikköä korjausrakentamisen rakennesuunnitteluun

Työnkuvasi sisältää vaihtelevasti alan mielenkiintoisimpien projektien suunnittelu- ja projektinjohtotehtäviä korjausrakentamisen parissa. Halutessasi pääset myös tutustumaan uudishankkeiden projektinjohdollisiin tehtäviin ja toimitkin tiiviissä yhteistyössä muiden projektipäällikköjemme kanssa oman suunnittelutiimisi lisäksi. Projektimme ovat monipuolisia ja ympäri Suomea - tehtävät räätälöidään yhdessä osaamistasi ja kiinnostustasi vastaaviksi. Tehtävässä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen, tehtävänkuvasi muokkaamiseen ja hyvät edellytykset työurallasi etenemiseen!

Projektipäällikkönä olet tiimityöskentelijä ja sinulla on hyvät rakennesuunnittelutaidot. Tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, joten tarvitset myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Hallitset useammankin yhtäaikaisen projektin ja olet toiminut projektinjohdollisissa tai projektinjohdon avustavissa tehtävissä rakennesuunnittelun parissa.

Pääset osaksi korjausrakentamiseen erikoistunutta osastoamme! Osaamisemme kattaa kaikki korjausrakentamisen palvelut. Työskentelemme koko Pohjois-Suomen laajuisesti ja toimeksiantojamme ovat niin julkiset kuin yksityisetkin kohteet. Tarjoamme sinulle haasteita, mutta myös rennon työilmapiirin mukavassa porukassa! Toimipisteemme sijaitsee Oulun keskustassa.

Jos löysit itsesi ylläolevasta tekstistä ole hyvä hakeudu meille, sillä toiveesi täyttävä työura voi olla yhden puhelinsoiton päässä! Vaikka et täysin koe täyttäväsi kaikkia odotuksiamme kannattaa silti soittaa, sillä me opetamme sinulle sen, mitä et vielä osaa!

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Työyhteisömme on vahvasti henkilöstölähtöinen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää!

Avaimia tehtävissä menestymiseen

 • Tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (DI/RI/RI(amk))
 • Kokemus rakennesuunnittelutehtävissä yli 3 vuotta (korjaus- tai uudisrakentaminen)
 • Hyvät tiimityöskentelytaidot
 • Hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
 • Aiempi kokemus projekti-insinöörin tai -päällikön tehtävistä
 • Rakkaus momenttiin katsotaan eduksi

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan alan projekteihin
 • Koulutuksen tehtävään
 • Tiiviin työyhteisön ja suunnitteluorganisaation tuen
 • Alan viimeisimmät suunnittelutyökalut
 • Rennon ja viihtyisän työilmapiirin
 • Kilpailukykyisen palkkauksen


Lisätiedot

Lisätietoja tehtävistä antaa: Anssi Pöllänen, etunimi.sukunimi@sweco.fi, puh. 040 596 2740

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 8.6.2018 kotisivujemme lomakkeella: http://www.sweco.fi/ura/Avoimet-tyopaikat/projektipaallikko/. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.