(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
GF Money Consumer Finance Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Kiinnostaako FinTech? Haluatko kehittyä huippuluokan projektipäälliköksi? Nyt on mahdollisuutesi yhdistää nämä molemmat sillä seuraava tehtäväsi on johtaa mielenkiintoiset projektimme ideasta toteutukseen!

Tehtäväkuvaus

Projektipäällikkönä tehtäväsi on huolehtia siitä että projektisalkkumme sisältö etenee sujuvasti maaliin asti. Projektien määrä on suuri ja niiden koko vaihtelee. Tämä tekee työstä erityisen mielenkiintoista sillä näissä projekteissa pääset jatkuvasti haastamaan itsesi ja kehittymään. Parhaimmillaan pääset näkemään miten tuote etenee suunnittelupöydältä konseptiksi, projektisuunnitelmaksi ja lopulta valmiiksi tuotteeksi ja liiketoiminnaksi. Mitä tämä sitten vaatii sinulta?

  • Ensinnäkin sinun tulisi olla sinut työympäristön kanssa joka kehittyy jatkuvasti ja joka ei ole koskaan valmis.

  • Olet kuin kotonasi ympäristössä, jossa on paljon asioita tekeillä samaan aikaan ja nappaat sujuvasti ilmassa olevat pallot käsiisi.

  • Aikataulut ja deadlinet eivät stressaa sinua vaan ohjaavat tekemistäsi.

  • Olet hyvä kommunikoija ja toimit sujuvasti yhteistyössä sekä yhtiön sisäisten yksiköiden että ulkopuolisten sidosryhmien kanssa. Viestisi vaihtelee sujuvasti Suomen ja Englannin välillä tarpeen mukaan.

  • Olet kiinnostunut sisäistämään toimintamme koko laajuuden ja riippuvuudet sekä toimimaan liiketoimintalähtöisesti.

  • Eduksi on mikäli jo ennestään olet vetänyt projekteja ja/tai ymmärrät IT-projektien päälle.

Työpisteesi tulee sijaitsemaan Turussa, mutta olet jatkuvasti yhteydessä sisäisiin yksiköihimme sekä yhteistyökumppaneihimme Helsingissä, Kööpenhaminassa, Uppsalassa ja muualla maailmalla. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Tomi Niskanen (tomi.niskanen@barona.fi, 0505131633).