(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Projektipäällikkö

Asiakkaamme ovat pääosin valtakunnallisia kiinteistönomistajia, joten Projektipäällikkönä vastaat eri puolilla Pirkanmaata olevien kohteiden talonrakentamisen korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta.

Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Toimit myös sisäisenä asiantuntijana oman osaamisalueesi tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden Colliers:n asiantuntijoiden kanssa.

Työn menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (RKM/ Ins/ DI) sekä työkokemus projektitoiminnasta. Kokemus suunnittelunohjauksesta ja kustannuslaskennasta sekä Tampereen talousalueen ja sen yrityselämän tunteminen lasketaan eduksesi. Olet omatoiminen, yhteistyökykyinen, oppimiskykyinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on hyvä organisointikyky ja hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän kiinteistöalan näköalapaikalla ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Tehtävän sijaintipaikka on Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Tomi Jokio torstaina 24.5 klo 15.00 – 16.00 ja keskiviikkona 30.5 klo 9.00 – 10.00 puhelimitse 040 754 1732.

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 31.5.2018 mennessä