(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

TULE TEKEMÄÄN MAAILMAN PARASTA KAUPUNKIENERGIAA!

Helen on palkittu useampaan otteeseen maailman tehokkaimpana kaupunkienergian tuottajana. Haluamme kehittyä yhä paremmaksi ja teemme lujasti töitä voidaksemme jatkossakin tarjota asiakkaillemme maailman parasta kaupunkienergiaa. Siksi etsimme nyt sinua energian tuotannosta kiinnostunutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan erityyppisiä tuotantolaitoksilla tehtäviä projekteja sekä niiden resursseja. Pääset tehtävässä energiantuotannon kehittämisen ytimeen ja vastaat projektien kokonaishallinnasta siten, että laatu-, toimituslaajuus-, kustannus- ja aikataulukriteerit täyttyvät. Sisäisten yhteistyökumppaneiden lisäksi verkostoidut alan yritysten, asiantuntijoiden sekä valvontaviranomaisten kanssa. Tehtävä sijoittuu Tuotanto ja omaisuus-liiketoiminta-alueelle, jonka vastuulla on tuotantolaitostemme sekä lämpöverkkojen omaisuudenhallinta ja käyttö.

Olet kokenut projektiosaaja tai haluat urallasi eteenpäin ja kehittyä projektipäällikkönä. Hallitset projektien johtamisen ja mielellään tunnet energiatoimialaan liittyviä tuotanto- ja projektiprosesseja. Pystyt johtamaan projekteja oikeaan suuntaan esisuunnittelu- ja investointisuunnitteluvaiheista toteutukseen ja käyttöönottoon saakka.

Sinulla on soveltuva tekninen ylempi korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastuullisista projektitehtävistä. Odotamme myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Eduksesi katsomme kokemuksen biopolttoaineita käyttävistä voima -tai lämpölaitoksista.

Tarjoamme itsenäiselle ja pitkäjänteiselle osaajalle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän energiantuotannon parissa. Pääset tehtävässä näkemään ja vaikuttamaan Helsingin kehittyvään energiajärjestelmään. Tukenasi työssä ovat monipuoliset koulutusmahdollisuudet ja osaavat energia-alan ammattilaiset.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä saat Jaakko Tiittaselta (p.040 8426425), parhaiten tavoitettavissa 14.5.2018 klo 12–13.30 tai 17.5.2018 klo 9-11.30.

Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemuksemme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.5.2018.