(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Sweco Asiantuntijapalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Haemme Kuopioon
PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu projektipäällikkönä toimiminen kiinteistöjen kosteusteknisissä kuntotutkimuksissa sekä kohteiden korjaussuunnittelussa. Lisäksi osana tehtävänkuvaasi ovat myös muut rakennustekniset selvitykset ja rakennushankkeiden kosteuskoordinaattorina toimiminen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa ja pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla; vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

  • Tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • Rakennusterveysasiantuntijan (RTA) tai Sisäilma-asiantuntijan pätevyys (SISA)
  • Kosteusvaurion kuntotutkijan ja/tai korjaussuunnittelijan pätevyys (FISE)
  • Kokemus rakennushankkeissa/rakennustyömailla työskentelystä
  • Valmiudet toimia rakennushankeen kosteuskoordinaattorina sekä laadunvarmistuskoordinaattorina

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja antaa Seppo Höyhtyä, puh. 050 342 0869, seppo.hoyhtya(a)sweco.fi.

Hakuaika päättyy 25.04.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.