(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Caverion

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2018

Turku

Haemme Turkuun kahta projektipäällikköä työskentelemään osana sähkönjakeluyksikön tiimiä. Pääset itse vaikuttamaan tehtäviisi ja toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Tiimin tuki on kuitenkin tarvittaessa aina saatavilla.

Voit olla urasi alkutaipaleella oleva, esimerkiksi vastikään valmistunut sähköalan insinööri tai DI, jolla on hyvä ote ja tuntemus sähkövoima- tai sähkönjakelutekniikkaan opintojen tai aikaisemman työkokemuksen myötä. Tietotekniikka ja siihen liittyvä uuden oppiminen on sinulle myös luontevaa. Lisäksi sinulta löytyy matkustusvalmiutta.

Jos päätät ottaa haasteen vastaan, me puolestamme lupaamme perehdyttää, kouluttaa ja tukea sinua. Työsuhteesi alussa laaditaan koulutussuunnitelma, jonka toteutumisen jälkeen:

- Pystyt vastaamaan itsenäisesti sinulle nimettyjen projektien tai projektiosien toteutuksen johtamisesta, taloudesta, työmaatoiminnoista sekä asiakassuhteista
- Toimit aktiivisesti myyntisuunnittelussa, myynnissä ja projektien toteuttamisessa
- Ylläpidät, kehität ja luot aktiivisesti uusia asiakassuhteita alueellasi

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, sillä olet organisointikykyinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja haluat kehittyä ja oppia uutta.

Monipuolisen roolin lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen osaavassa tiimissämme. Caverionilla viihdytään töissä, vuonna 2017 henkilöstömme työsuhteiden keskimääräinen kesto oli 13 vuotta.

Jos haluat kuulla tehtävästä lisää, ota yhteyttä aluepäällikkö Ari Putkonen, puh. 050 390 0874 tai ari.putkonen@caverion.com.

Hae tehtävää 31.03.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1