(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2018

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, TAMPERE

 

Toimintamme kasvaessa haemme nyt Tekniset palvelut -yksikköömme Tampereelle Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Colliers-konsernissa pääset mukaan aktiiviseen toimintaan, jossa tehtävänämme on kiinteistön käytettävyyden sekä arvon säilyttäminen ja kehittäminen. Kiinteistöjen elinkaari, energiataloudellisuus sekä ympäristö- ja turvallisuusasiat luovat mielenkiintoisen toimintaympäristön, yhdessä kiinteistön omistajien ja käyttäjien kanssa.

Asiakkaamme ovat pääosin valtakunnallisia kiinteistönomistajia, joten Projektipäällikkönä vastaat eri puolilla Pirkanmaata olevien kohteiden talonrakentamisen korjaus-, kunnossapito- ja muutoshankkeiden rakennuttamisesta sekä valvonnasta. Vastuullesi kuuluvat projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Toimit myös sisäisenä asiantuntijana oman osaamisalueesi tehtävissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakkaan, suunnittelijoiden, urakoitsijoiden, tiimisi ja muiden Colliers International Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Työn menestyksellisen hoitamisen vaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen koulutus (RKM/ Ins/ DI) sekä työkokemus projektitoiminnasta.

Kokemus suunnittelunohjauksesta ja kustannuslaskennasta sekä Tampereen talousalueen ja sen yrityselämän tunteminen lasketaan eduksesi. Olet myös omatoiminen, yhteistyökykyinen, oppimiskykyinen ja joustava tiimipelaaja. Sinulla on hyvä organisointikyky ja hallitset useita asiakokonaisuuksia samanaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johtaja Kari Mäkelä 9.3.2018 klo 12-14, puh. 040 580 8236 tai sähköpostitse kari.makela@colliers.com

Tartu haasteisiin ja täytä sähköinen hakemus 16.03.2018 mennessä osoitteessa www.ovenia.fi/yritys/avoimet-tyopaikat