(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Cramo Adapteo

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Cramo Adapteo tarjoaa korkealaatuisia siirtokelpoisten tilojen vuokrauspalveluita toimisto-, päiväkoti-, koulu-, majoitus- ja tilaisuuskäyttöön Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Liettuassa ja Virossa. Asiakkaita meillä on sekä yksityisellä että julkisella sektorilla ja vuoden 2017 myynti oli 126,5 MEUR.

Cramo Adapteo on osa Cramo-konsernia, joka on Euroopan toiseksi suurin vuokrauspalveluita tarjoava yritys. Henkilöstöä konsernilla oli vuonna 2017 noin 2538 ja liikevaihtoa 729,5 MEUR. Cramo osakkeet on listattu Nasdaq Helsingissä.

Cramo Adapteo hakee Projektipäällikköä

Haluatko olla mukana tekemisissä kasvavien asiakastarpeiden ratkaisemisessa? Tarjoamme laadukkaita modulaarisia avaruusratkaisuja toimistoihin, päivähoitoihin, kouluihin ja majoitusvaihtoehtoihin.

Projektipäällikkönä olet kokonaisvaltaisesti vastuussa kunkin kohteen rakennusprosessista: kattaen projektin suunnittelun, budjettivastuun, asennuksen ja purun. Olet myös vastuussa siitä, että noudatamme rakennusmääräyksiä sekä turvallisuusstandardeja. Tässä roolissa toimit läheisessä yhteistyössä myynti- ja asennustiimin sekä asiakkaan kanssa.

Profiilisi

Hakemamme henkilö on koulutukseltaan rakennustekniikan insinööri tai rakennusmestari ja sinulla on jonkin verran kokemusta työjohtajan tehtävistä eri projekteissa. Omaat kokemusta tiimien johtamisesta, jotka koostuvat niin alihankkijoista kuin omista työntekijöistä. Henkilönä olet järjestelmällinen ja sinulla on hallussa niin turvallisuuteen kuin laatuun liittyvät asiat. Olet aikatauluissa pysyvä ja kustannustietoinen. Pystyt priorisoimaan ja olet kykenevä itsenäiseen päätöksentekoon. Ymmärrät hyvin niin sisäisten kuin ulkoisten suhteiden merkityksen rakentaessasi luottamusta ja pitkäaikaista suhdetta niin asiakkaisiimme kuin kollegoihisi.

Käytössäsi ovat myös CRM / ERP-järjestelmät ja Office-paketti. Sujuva suomen ja englannin kieli on hyvää.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan mahdollisuuden sekä itsenäisen työn organisaatiossamme joko Ylöjärvellä, Järvenpäässä tai Vantaalla. Koska tilaratkaisumme ovat siirtokelpoisia, työskentelet siellä, missä asiakasprojektimme kulloinkin ovat. Tämä tarkoittaa liikkuvaa työtä eri puolilla Suomea. Työskentelemme yhdessä sitoutuneiden työntekijöiden kanssa ja asiakastyytyväisyys on meille tärkeintä.

Haastattelut ovat käynnissä, joten lähetä CVsi mahdollisimman pikaisesti. Lisätietoja antaa Laura Ylä-Autio laura.yla-autio@cramoadapteo.com +358401498855.