(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Eltelin Communication-liiketoiminta hakee vakituiseen työsuhteeseen Lahden tai Kymenlaakson toimipisteeseen

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ  

Kiinteän televerkon Telian rakentamisen ja ylläpidon projekteihin. Projektin aikana vastaat projektien rakentamis- ja ylläpitotöiden organisoinnista, suunnittelusta, johtamisesta, etenemisestä ja taloudesta. Projektipäällikön tehtäviin kuuluu myös projektin raportointi/laskutus ja tiivis yhteistyö tilaajien, oman organisaation ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme hakijalta vähintään teknisen alan koulutusta, Telian järjestelmien hallintaa sekä televerkkojen yleistä tuntemusta. Valittavalla henkilöllä on hyvät IT-taidot, ja hän hallitsee talouden ja toimii oma-aloitteisesti. Myös hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat hyödyksi tässä työtehtävässä.  

Arvostamme motivoitunutta asennetta ja kiinnostusta syventyä alan ammattilaisena. Työssä vaaditaan matkustusvalmiutta sekä yleisimpien PC-sovellusten sujuvaa käyttöä. SNET ja KeyCom osaaminen lasketaan eduksi.  

Tarjoamme sinulle hyvän työpaikan alansa arvostetussa yhtiössä, mukavat työkaverit ja perehdytyksen tehtäviisi. Tervetuloa todellisten tekijöiden maailmaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Räsänen p. 0403113395

Tunnistitko itsesi? Lähetä hakemuksesi ja Cv:si 27.2.2018 mennessä osoitteessa https://www.recright.com/careers/fi/eltelnetworks/projektipaallikko-5a3a236f3cdb023a172c93f3