(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018
Calcus on Suomen johtava natiivimainontaan keskittynyt markkinointitoimisto. He tuottavat vuosittain yli 600 kampanjaa artikkeli- ja videototeutuksina. Heillä on asiakkaina mm: UPM, Aspo, Pöyry, Tieto, Fennia, Eltel ja TallinkSilja. Calcus-konsernin liikevaihto oli 2016 3.3 meur (kasvua 50 % vrt 2015) ja työllistää tällä hetkellä 20 henkilöä.

Toiminnan voimakkaasti kasvaessa etsimme heille sisältömarkkinoinnin asiantuntijoita ja sellaiseksi haluavia. Calcuksella opit hauskassa ympäristössä nopeasti mitä on nykyaikainen markkinointi ja miten media toimii Suomessa. Calcus kehittyy nopeasti ja tarjoaa työntekijöilleen paljon mahdollisuuksia kehittymiselle.

Ymmärrätkö asiakkaan tarpeet? Keskusteletko luontevasti suurienkin yritysten myynti- ja markkinointipäättäjien kanssa?. Oletko osaava auttamaan heitä tavoittamaan oikeat kohderyhmät eri medioissa. Osaatko hahmottaa kokonaisuuksia ja ymmärrät asiakkaan liiketoiminnan haasteet? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Toivomme sinulla olevan jonkun verran kokemusta B2B- myynnistä. Sinulla on periksi antamaton luonne ja halu tehdä tulosta. Sinulla on vahva tekemisen meininki työssä.

Calcus.com Oy tarjoaa sinulle:

• Kattavan perehdytyksen tuloksiin pääsemiseksi nopeasti
• Kannustavan huipputiimin rinnallesi
• Erittäin kilpailukykyisen palkan
• Mahdollisuuden päästä yrityksen omistajaksi = partneriksi
• Mukavaa yhdessä tekemistä hyvällä porukalla kuukausittaisten laajempien koulutusten yhteydessä, sekä vuosittain usean koulutusmatkan ulkomaille.

Etsimme tekijöitä jotka haluavat hyvään porukkaan ja urallaan eteenpäin!
Kiinnostuitko?

Työt käynnistyvät heti oikean henkilön löydyttyä, joten älä aikaile hakemuksesi kanssa, vaan jätä se osoitteessa www.temp-team.fi - avoimet työpaikat - Projektipäällikkö (ID (ID 5649). Lisätietoja tarvittaessa, Temp-Team/Matti Vähäkuopus, mob. 050 303 2563 tai mava@temp-team.fi.