(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Kunnan Taitoa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Työavain: 164973
Hakuaika alkaa: 19.1.2018
Hakuaika päättyy: 28.2.2018 23.59
Palkka: sopimuksen mukaan
Työn luonne: Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: Vakinainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Työn kuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen itsenäiseen työhön kykenevää ja asiakaslähtöistä projektipäällikköä.

Taitoan Projektitoimistossa työskentelee tällä hetkellä 4 projektipäällikköä sekä PMO päällikkö. Projektitoimisto vastaa projektinhallinnasta ja keskitetystä salkkuraportoinnista eri sidosryhmille. Projektin elinkaaren aikana projektitoimisto tukee ja ohjaa projektin sidosryhmiä. Projektitoimisto kouluttaa ja kehittää projektinjohtamiskulttuuria, –menetelmiä ja projektipäällikön projektiosaamista.

Vastuullesi kuuluvat hankkeiden kokonaisvastuullinen ja tuloksellinen johtaminen, projektien taloudellinen ja aikataulullinen suunnittelu ja seuranta sekä projektiennusteiden ja raportoinnin tekeminen. Valittavana henkilönä omaat hyvät vuorovaikutus- ja dokumentaatiotaidot. Olet diplomaattinen, mutta omaat riittävän napakkuuden ja vahvan neuvottelukyvyn asiakkaaseen, omaan henkilöstöön ja toimittajiin haastavissa tilanteissa.

Työstettävien hankekokonaisuuksien ja projektien koko ja laajuus vaihtelee asiakkaan tarpeiden mukaan. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä asiakkaan, tiimisi, toimittajien ja muiden Taitoan asiantuntijoiden kanssa. Onnistumistasi mitataan taloudellisesti, laadullisesti ja asiakastyytyväisyyden kautta.

Edellytämme projektipäälliköltämme

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • aikaisempaa kokemusta menestyksekkäästä asiakaslähtöisestä projektityöstä yli 3 vuotta, hallitset niin ketterät kuin perinteisemmätkin projektinhallintamenetelmät, IPMA-sertifiointi katsotaan eduksi
  • erinomaisia yhteistyö-, dokumentaatio- ja viestintätaitoja
  • napakkuutta ja johdonmukaisuutta haastavissa tilanteissa
  • paineensietokykyä
  • aktiivista, joustavaa ja tiimihenkistä työskentelyotetta
  • kykyä toimia tehokkaasti verkottuneessa, hajautetussa organisaatiossa
  • positiivista ja reipasta asennetta
  • vahva kuntatoimijoiden prosessiasiantuntemus sekä tulevan maakuntauudistuksen tuntemus katsotaan eduksi!

Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinut pitäisi valita sekä milloin voisit aloittaa. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi sekä kuvaa työkokemuksesi vetämiesi projektien kautta. Lisääthän hakemukseesi referenssejä sekä suosittelijoita, joihin voimme olla yhteydessä.

Taitoa tarjoaa sinulle avainpaikan julkisen sektorin rakennemuutokseen työssä, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen. Tulet työskentelemään tiimissä, jossa kollegoita tuetaan ja kannustetaan. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkan sekä yleisen käytännön mukaiset hyvät muut edut. Työtä voit tehdä esimerkiksi Turusta, Salosta tai Helsingistä käsin. Odotamme myös matkustusvalmiutta koko Suomen alueella.

Teknistä tukea hakemuksen jättämiseen saat numerosta 020 610 9527 (ma - pe 7-15)

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa PMO päällikkö Sirpa Roos, puh. 040 8069221.

http://www.taitoa.fi