(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
UNIT Scandinavia

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2018

Haemme projektipäällikköä  johtamaan ja kehittämään uuden yksikön myyntitoimintaa.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta projektien johdollisista ja esimiestehtävistä , vahvaa alan tuntemusta sekä näyttöjä tulostuksellisesta myyntityöstä. Etsimämme henkilö pystyy hallitsemaan isoja asiakkuuksia ja kokonaisuuksia. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävän hoidossa. 

Projektipäällikkönä vastaat projektitiimisi ja aliurakoitsijoiden hakuprosessista, ohjaamisesta ja valvonnasta. Työtehtäviisi kuuluu  myyntihankkeiden  koordinointi, kustannus- ja aikatauluseuranta ja raportointi niistä. Sinulla on kokonaisvastuu myyntiprojektien johtamisesta  myynnistä jälkimarkkinointiin. Kokemus julkisten hankintojen kilpailuttamisesta  ja asiakaspiirimme avainhenkilöiden tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset rakentamaan uutta  yksikköämme  ja kasvattamaan UNITin liikevaihtoa Suomessa. Uuden yksikön toimipaikka on pääkaupunkiseudulla.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV sähköpostitse osoitteeseen sakari@unitscandinavia.fi.