(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2017

Haemme kansainväliselle teollisuuden alan asiakkaallemme kokenutta teknistä projektipäällikköä vastaamaan asiakasprojekteista.

Projektipäällikkönä työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, suunnittelun ja tuotannon kanssa globaalien toimitusprojektien parissa. Vastaat omalta osaltasi myös asiakaskontaktoinnista projektipäällikön ominaisuudessa ja raportoit tehtävässä suoraan liiketoimintayksikön vetäjälle.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen perusedellytyksiä ovat paitsi kokemus teollisten investointien kokonaisvaltaisesta projektinhallinnasta myös vahva tekninen tausta. Teknistä taustaa toivotaan erityisesti teollisuusautomaation parista, sillä sinulta odotetaan myös jonkin verran kykyä ottaa kantaa projektien tekniseen toteutukseen. Teknisen koulutuksen lisäksi kansainvälinen ympäristö edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa sekä tietysti matkustushalua.

Olet hakemamme henkilö, mikäli hallitset isoja projektikokonaisuuksia ja sinusta on luontevaa työskennellä eri sidosryhmien kanssa projektien loppuunsaattamiseksi. Ihmissuhdetaitoja ei voi liikaa korostaa, ja odotammekin positiivista otetta ja paineensietokykyä sekä kehitys- ja ongelmanratkaisuvalmiuksia. Kokonaisuuden hahmottava liiketoimintanäkemys on bonusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä kehittyvässä kansainvälisessä työyhteisössä, jossa pääset näyttämään kykysi projektiosaajana. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Veli-Matti Kaunismäki (0503170418) tiistaisin klo 15-16. Hakuaika päättyy 11.6.2017.