(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / YH Kodit Oy, Turku
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019


YH Kodit on merkittävä asuntokannan uudistaja Tampereen ja Turun seuduilla ja rakennutamme vuosittain noin 500–1 000 uutta asuntoa kasvavan kysynnän mukaan. Pääomistajinamme ovat eläkeyhtiöt ja säätiöt sekä pirkanmaalaiset ja varsinaissuomalaiset kaupungit ja kunnat. Omistamme yli 7 000 vuokra- ja asumisoikeusasuntoa.

Olemme olleet mukana rakennuttamassa uusia koteja Tampereen ja Turun seuduille jo yli 40 vuoden ajan. Haluamme kehittää toimintaamme entistä vastuullisemmaksi ja nyt sinullakin on mahdollisuus jättää kädenjälkesi ja olla mukana rakennuttamassa asuntoja, jotka ovat turvallisia ja ympäristön huomioon ottavia.

Visiomme on olla asukkaidemme arvostama ja toimia esikuvana alalle. Tutustu meihin ja toimintaamme: www.yhkodit.fi/toimintakertomus

Haemme Turkuun

Projektipäällikköä

asuinrakentamisen uudistuotantohankkeiden rakennuttamistehtäviin.

Etsimme projektipäällikköä, jonka osaamisalueeseen kuuluvat rakennuttamishankkeiden hoitaminen ja läpivienti. Hankkeen ja oman kokemuksesikin mukaan toimit joko osana kohteen rakennuttamistiimiä tai hoidat itsenäisesti kaikki hankkeen rakennuttamis- ja valvontatehtävät hankesuunnittelusta takuuaikaan asti. Tehtävää ja vastuita voidaan muokata tehtävään valitun henkilön mukaan, joten voit olla kokenut hankkeiden vetäjä tai urasi alussa oleva rakennusalan ammattilainen. Sinulla tulee kuitenkin olla hyvät edellytykset projektien ja hankkeiden johtamiseen. Työskentelet pääasiassa uudisrakennushankkeiden parissa, mutta toimenkuvaasi voi sisältyä myös korjausrakentamista.

Toivomme sinulta

  • Aikaisempaa kokemusta projektien tai hankkeiden johtamisesta
  • Rakennusalan tuntemusta, rakentamisen tuotantotekninen hyvä tuntemus on ehdoton etu
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Aloitteellista, järjestelmällistä, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä toimintatyyliä
  • Yhteistyöhalukkuutta ja asiakaslähtöisyyttä

Tarjoamme sinulle

  • Mahdollisuuden olla mukana luomassa tekniikaltaan ja käyttökokemukseltaan seuraavan sukupolven asumista
  • Työyhteisön, jossa arvostetaan uusia ratkaisuja ja palveluasennetta. Annamme myös tilaa näiden kehittämiselle
  • Vastuullisen työnantajan. Olemme pitkäaikainen vuokranantaja ja rakennuttaja. Haluamme toimia esikuvana alalle ja olla asukkaidemme arvostama

Lisätietoja tehtävästä antavat YH Kodit Oy:n aluejohtaja Mikko Lipponen, puh. 010 227 3721 ja MPS-konsultti Henri Huopalahti, puh. 050 406 5944.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 29.9.2019 mennessä.