Projektipäällikkö / Vesivoimapäällikkö
Koskienergia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Haemme nyt

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ / VESIVOIMAPÄÄLLIKKÖÄ

Kuhankosken voimalaitoksen uusimisprojektiin. Projekti alkaa tänä vuonna ja valmistuu vuonna 2022. Tehtävänäsi on vastata uusimishankkeen edistymisestä projektisuunnitelman mukaisesti. Osallistut projektihankintojen ja -urakoiden kilpailuttamiseen ja toteutat suunnitelmat yhdessä projektin ohjausryhmän, laitostoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa. Projekti koostuu neljästä isommasta kokonaisuudesta. Tehtävä edellyttää aktiivista yhteydenpitoa projektin sidosryhmiin.

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus, suuntautumisena esimerkiksi sähkö ja automaatio. Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta energia-alan, teollisuuden tai teollisuusrakentamisen projektitoiminnasta. Vesivoima-alan osaaminen on eduksi. Tehtävä edellyttää järjestelmällistä ja itsenäistä työotetta. Myös yhteistyövalmiudet sekä vuorovaikutus- ja viestintäosaaminen ovat tehtävässä onnistumisen edellytyksiä.

Työsuhde on vakituinen. Projekti tarjoaa mahdollisuuden kasvaa vesivoima-alan vahvaksi osaajaksi ja siirtyminen vesivoimapäälliköksi voi olla myöhemmin mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnel Groupin henkilöhakukonsultti Ilpo Niemelä, p. 050 434 9842 / ilpo.niemela@personnel.fi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi viimeistään 28.4.2019 verkkosivujen www.personnel.fi kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1260130
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Äänekoski