(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, vastuullisuus
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haluatko päästä kehittämään Suomen johtavan halpakaupan vastuullisuutta entisestään? Oletko intohimoinen vastuullisuuden tekijä ja kehittäjä ja valmis käärimään hihasi vastuullisuustyössä?


Vastuullisuus on nostettu strategiaamme yhdeksi ajuriksi, ja etsimmekin nyt energistä vastuullisuusammattilaista pääkonttorillemme Mäntsälään vahvistamaan vastuullisuustiimiämme. Tässä tehtävässä pääset tuomaan vastuullisia valintoja kaikkien asiakkaidemme ulottuville ja työskentelemään osana osaavaa tiimiä, joka on tänä vuonna palkittu myös vastuullisuusraportointikilpailussa.


Tehtäväsi:


Päivittäisessä työssäsi vastaat hankintaketjun vastuullisuuden riskienhallintajärjestelmien kehittämisestä, ja viet myös eteenpäin valikoiman ja tuotteiden vastuullisuutta esimerkiksi riskiraaka-aineiden sertifiointia edistämällä. Vedät tuotteiden ja valikoiman vastuullisuuteen liittyviä projekteja yhteistyössä Tokmannin eri yksiköiden kanssa ja tuet Tokmannin eri liiketoimintayksiköitä vastuullisuusasioiden eteenpäinviemisessä. Koordinoit ja kehität vastuullisuusraportointia ja osallistut myös itse vastuullisuusraportin kirjoittamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös valikoituihin sidosryhmäkyselyihin vastaamista. Raportoit työssäsi Tokmannin vastuullisuuspäällikölle.


Mitä odotamme sinulta?


Tokmannilla on tehty paljon työtä vastuullisuuden eteen, mutta vastuullisuuden saralla harva asia on valmis ja tekemistä riittää. Odotammekin sinulta valmiutta kääriä hihat ja tarttua rohkeasti toimeen vastuullisuuden kehittämisessä ja täytäntöönpanossa. Solahdat mukavasti aktiiviseen tiimiimme, jos olet aikaansaava, suhtaudut vastuullisuuteen intohimoisesti ja haluat kehittyä vastuullisuusammattilaisena. Odotamme sinulta opintojen (esimerkiksi KTM, DI, VTM tai FM) ja työkokemuksen kautta muodostunutta ymmärrystä vastuullisuuden asiakokonaisuuksista ja vähintään noin kolmen vuoden kokemusta vastuullisen hankinnan ja liiketoiminnan kehittämistehtävistä linjaorganisaatiossa tai esim. liikkeenjohdon konsultoinnista kestävän kehityksen saralla. Myös kokemus toimitusketjujen kehittämisestä ja ostojen/hankinnan parista auttaa tässä tehtävässä.


Työskentelytyyliltäsi olet energinen muutoksentekijä, ja kiinnostunut vastuullisuuskentällä tapahtuvien asioiden seuraamisesta. Tunnet johtavat vastuullisuusjärjestelmät ja sertifikaatit ja etsit rohkeasti uutta tietoa. Sinulla on kokemusta muutosprojektien vetämisestä. Olet valmis keräämään tietoa ja analysoimaan sitä. Osaat tuottaa liiketoiminnan kannalta merkityksellistä ja tulevaisuussuuntautunutta tietoa vastuullisuustyön vaihtoehdoista ja esittää monimutkaisiakin asioita yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Fasilitoit mielelläsi keskustelua, etkä pelkää haastaa faktojen avulla. Pystyt tekemään myös itse päätöksiä, toisinaan puutteellisenkin datan pohjalta. Lisäksi sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Viihdyt tässä tehtävässä, jos työskentelyotteesi on käytännönläheinen ja olet valmis tekemään ”kädet savessa” töitä yhdessä tokmannilaisten kanssa.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tässä tehtävässä pääset näkemään läheltä ja ennen kaikkea vaikuttamaan siihen, miten halpakaupassa tuodaan vastuulliset tuotteet ja valinnat kaikkien ulottuville. Tulet viihtymään meillä, jos haluat toimia ketterässä organisaatiossa ja tehdä merkityksellistä työtä hyvässä ja asiantuntevassa tiimissä vastuullisuusteemojen ytimessä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Lisätietoa tehtävästä antaa vastuullisuuspäällikkö Emilia Koski p. 040 132 6847. Emilian tavoitat pe 27.12. klo 12-15 sekä ti 14.1. klo 14-16.


Työpaikka sijaitsee Tokmannin Hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä. Toimistomme sijaitsee Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää viimeistään sunnuntaina 19.1.2020 täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme. Kerrothan hakemuksessa palkkatoiveesi.

Hakusanat: vastuullisuus, yritysvastuu, sustainability, corporate responsibility