(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö / -vastaava (Lempäälä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

KVL-Tekniikka Oy on vuonna 1992 perustettu infra- ja energiarakentamiseen erikoistunut kotimainen perheyritys. Yrityksen pääpaikka sijaitsee Orivedellä ja toimipisteet Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa. Yrityksen kattava ja monipuolinen konekalusto, sen läheisyhtiöt sekä lähes 200 henkilön ammattitaitoinen ja dynaaminen henkilöstö tekevät siitä yhden Suomen kokonaisvaltaisimmista palveluntarjoajista alallaan.

KVL-Tekniikka etsii nyt suorarekrytointina yhä lisääntyviin verkostorakentamisen ja infrarakentamisen projekteihinsa projektipäällikköä/ projektivastaavaa. Tehtävän asemapaikka tulee olemaan yrityksen toimipiste Lempäälässä ja työkohteet pääosin Pirkanmaan talousalueella. Tehtävässä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Valittavalta henkilöltä edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta esim. rakennusmestarin, -insinöörin tai vastaavan koulutusta, vankkaa verkostorakentamisen ja infrapuolen sekä kunnallistekniikan rakentamisen tuntemusta, hyviä esimiestaitoja sekä työkokemusta vastaavista työtehtävistä vähintään 10 vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä valmiutta ja motivaatiota työnjohtotehtäviin kentällä. Vahvaksi eduksi katsomme kokemuksen puitesopimus- ja projektitoiminnasta haasteellisessa toimintaympäristössä.

Tehtävä tarjoaa monipuolisen näköalapaikan pirkanmaalaiseen infrarakentamiseen, paikallaan olevan työn ilman raskasta reissaamista, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän monipuolisia palveluita tarjoavassa yrityksessä, osaavan ja ammattitaitoisen työtiimin, ammattitaitoa ja tehtävän vastuullisuutta edellyttävän palkkauksen, mahdollisuuden itsensä ja työn kehittämiseen.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Toimithan pian, sillä paikka täytetään nopeasti. Kaikki tehtävään liittyvät tiedustelut arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.