(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Vantaalle (R&D)
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksemme tuotekehitysprojektiin

Projektipäällikköä Vantaalle (R&D)

Valittavan henkilön vastuulla on tuotekehitysprojektin koordinointi ja johtaminen konseptointivaiheesta projektointiin ja tuotteen viimeistelyyn. Eduksesi katsotaan aiempi kokemustausta R&D -projektijohtamisesta sekä tuntemus sulautetuista ohjelmistoista. Arvostamme myös muuta aiempaa taustaa projektijohtamisesta sekä mekaniikan ja HW:n tuntemusta.

Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja on kokopäiväinen. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Projektipäällikkö Vantaalle (R&D). Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi.