(Poistunut julkaisusta)

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Vantaa/Jyväskylä
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2019
Dynniq Group on kansainvälinen, dynaaminen ja innovatiivinen korkean teknologian yritys, joka tarjoaa integroituja liikenteen ja energia-alan ratkaisuja sekä palveluja. Pääkonttorimme on Hollannissa Amersfoortissa. Olemme Suomessa alallamme merkittävimpiä toimijoita erikoistuen älykkään liikenteen ohjaus- ja valvontajärjestelmiin sekä julkiseen valaistukseen. Hyödynnämme koko konsernin laaja-alaista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi. Lisätietoja konsernistamme ja tuotteistamme löydät http://www.dynniq.com

 

Etsimme kansainväliselle asiakkaallemme Dynniqille Vantaalle tai Jyväskylään kokenutta 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tarjolla on mielenkiintoinen, monipuolinen ja haastava positio monipuolisten projektien parissa. Tehtäviisi kuuluu varmistaa projektien laadukas maaliin vienti sovitun aikataulun, resurssien ja budjetin puitteissa. Toimit teknisenä asiantuntijana niin asiakkaiden kuin Dynniqin sisäisten sidosryhmienkin suuntaan. Jaat mielelläsi tietoa ja osaamistasi kollegoillesi sekä muille sidosryhmille. 
 
Tehtävässä menestyt, mikäli sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja jo aiempaa kokemusta projektipäällikön tehtävistä. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä tieliikennetelematiikasta ja/tai julkisesta valaistuksesta. Tunnet myös sähkö- ja automaatioteknologiota. Sinulla on valmiuksia koordinoida projekti-insinöörien sekä sähköasentajien työtä ja olet tottunut neuvottelemaan asiakkaiden kanssa teknisissä sekä kaupallisissa tilanteissa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävä sisältää matkustamista Suomessa eri projektikohteissamme. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, mukavan yhteen hiileen puhaltavan tiimin, sekä mahdollisuuden oppia uutta. Työntekijämme suunnittelevat, toteuttavat ja ylläpitävät teknisiä ratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväistä elämäämme. Tärkeimmät arvomme ovat pro-aktiivisuus, luotettavuus ja avoimuus. 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 23.4.2019 mennessä päivitetyllä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.