(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Haemme nyt PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ projektinjohtoon ja talotekniikan tehtäviin Vaasaan.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Erikoisalueenamme ovat liike- ja toimitilakiinteistöt.


Projektipäällikkönä vastaat talotekniikan huoltotehtävien järjestelyistä,  projektien laskennasta ja niiden vetämisestä. Sinulla on oma tiimi johdettavana sekä tulosvastuu projektien suunnittelussa ja toteutuksessa omalla palvelualueellasi. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva kokopäivätyö. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7-16 välillä.


Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta jo useamman vuoden vankkaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet koulutustaustaltasi esimerkiksi sähköinsinööri tai teknikko. Omaat kokemusta projektinjohto- ja tilamuutostöistä. Tehtävä vaatii lisäksi hyviä IT-taitoja, sähköisten huoltokirjajärjestelmien tuntemusta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.  Edellytämme sujuvaa kirjallista- että suullista suomen kielen osaamista, nuhteetonta taustaa, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.


Toivomme sinulta kykyä taloudelliseen ajatteluun ja halua tehdä tulosta. Innostut haasteista ja sinulla on motivaatiota uuden oppimiseen ja kehittymiseen omassa työssäsi. Sovellut hyvin johtamaan omaa tiimiä, sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Omaat itsenäisen työotteen, joustavan tiimipelaajan asenteen ja sinulla on matkustusvalmiutta kotimaassa. Meille on myös tärkeää, että haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua.


Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle osaajalle itsenäisen ja haastavan työn, tiimin tuen urallasi sekä monipuolisen näköalapaikan ISS:n Kiinteistön ylläpitopalveluiden kehittyvään yksikköön. Käy täyttämässä hakemuksesi oheisesta linkistä tai viimeistään 30.6.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa aluepäällikkö Toni Puska +358 40 574 7043.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.