Projektipäällikkö, uudisrakentaminen
Experis

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

Me Asuntosäätiössä uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.
Asuntosäätiö tarjoaa jo lähes 18 000 kotia 31 paikkakunnalla; asokoteja, vuokrakoteja ja omistuskoteja. Vuosittain käynnistämme noin 400 uuden asunnon tuotannon.
Olemme aina katsoneet kauas huomiseen - kehitämme ja uudistamme toimintaamme aktiivisesti. Unelma, joka syntyi Tapiolan puutarhakaupungissa vuosikymmeniä sitten elää jokaisessa ovenavauksessa tänäänkin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ monipuolisiin rakennuttamistehtäviin ammattitaitoiseen ja mukavaan uudisrakentamisen tiimiimme.

Vastaat uudisrakennushankkeiden suunnittelun ohjauksesta, urakkakilpailujen järjestämisestä ja toimit rakennusaikana tilaajan edustajana. Tehtäviisi kuuluu myös takuu- ja vastuuaikaisten tehtävien hoitoa.

Projektipäällikkönä työskentelet kiinnostavien projektien parissa yhdessä asiantuntevan, ketterän ja sitoutuneen organisaation kanssa. Raportoit tehtävässäsi rakennuttamisjohtajalle.

Onnistuaksesi työssäsi, toivomme sinulta kokemusta asuntorakennuttamisesta ja soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Voit olla joko työuran alussa oleva kehityshaluinen tulevaisuuden ammattilainen tai sinulla voi jo olla laajemmin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Rakennusalan ammattilaisena sinua ohjaa työssäsi asiakaskeskeisyys sekä kustannus- ja laatutietoisuus. Haluat kehittää toimintaa ja sinulla on osaamista uusien toimintatapojen käyttöönottamiseen. Arvostamme innovatiivista ja vastuuntuntoista asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme kattavien henkilöstöetujen lisäksi erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen sekä näköalapaikan vastuulliseen rakentamiseen yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Meillä töitä tehdään yhdessä ja toimintaamme jatkuvasti kehittäen. Puhallamme yhteen hiileen ja olemme innostuneita työstämme.

Toimistomme sijaitsee Espoon Tapiolassa, ja voit tutustua meihin tarkemmin verkkosivuillamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 24.11.2020 mennessä www.experis.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit: Terhi Airas: terhi.airas@fi.experis.com, puh. 040 7000 204 ja Liisa Jenkins: liisa.jenkins@fi.experis.com, puh. 050 527 3453.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1398577
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Liisa Jenkins
  • Sijainti: Espoo, Uusimaa