(Poistunut julkaisusta)

Projektipäällikkö, uudiskohteet, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin laadukkaista uudiskohteista vastaavaa TYÖMAAKOHTEIDEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Tule työskentelemään tunnetussa uudisrakentamiseen erikoistuneessa yrityksessä, jossa toiminta perustuu laatuun, kotimaisuuteen sekä vankkaan ammattitaitoon. Asiakkaamme rakentaa kokonaisia pientaloalueita pääkaupunkiseudulla ja sen ympäristössä. Yritys tekee rakennettavasta alueesta turvallisen, lämminhenkisen ja kylämäisen kokonaisuuden, jossa asukkaat viihtyvät.

Työtehtävän kuvaus

Projektipäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu asiakasyrityksemme käynnissä olevista sekä tulevista projekteista sekä niiden kehittämisestä. Toimit yhteyshenkilönä sekä sidosryhmille että yrityksen sisäisille asiakkaille, ja henkilöstölle sekä vastaat näin koko arvoketjusta aina hankinnoista saakka. Tehtävä keskiössä on erinomaiset organisointitaidot ja hallinta, sekä aktiivinen alan kehitystrendien seuraaminen ja niihin vastaaminen.

Hakijan profiili

Etsimämme henkilö on rakennusalan ammattilainen. Olet työskennellyt aikaisemmin vastaavissa tehtävissä ja sinulta löytyy näyttöjä niiden onnistuneesta suorittamisesta. Sinulla on alalle sopiva koulutus (rakennusalan inisnööri AMK/DI).

Olet rohkea ja innovatiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa kokeilla uutta ja kehittää omaa vastuualuettaan ennakkoluulottomasti. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja itseohjautuva työskentelyote. Ymmärrät projektityöskentelyn hallinnan lähtökohdat. 

Tarjoamme

Projektipäällikön tehtävä tarjoaa vastuuta ja haasteita, joiden ratkomisessa sinulla on tukenasi ammattitaitoinen tiimi ja kokenut johtoryhmä. Tarjolla on loistava näköalapaikka ja erinomaiset kehittymismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Kiinnostuitko? Uniflexilta Tiina Janerko vastaa rekrytointiprosessista. Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla puh. 040 689 3200. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen meille viimeistään 22.8.2018. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja saat soittamalla arkisin klo 9-15 puh. 040 689 3200.