Projektipäällikkö, ulkovalaistus
Suomen Energia-Urakointi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Vuonna 1998 perustettu Suomen Energia-Urakointi Oy on sähköisen yhdyskuntatekniikan palveluyritys, joka tuottaa sähkön siirtoon, jakeluun ja käyttöön sekä tiedonsiirtoon liittyvien verkkojen ja laitteistojen suunnittelu-, asennus- ja käyttöpalveluja Etelä-Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla ja Lahdessa. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Lahdessa.
Suomen Energia-Urakointi Oy on osa KSS Energia -konsernia, johon kuuluu myös verkonrakennusyhtiö KSS Rakennus Oy, joka toteuttaa teknisiä infrastruktuuriratkaisuja rakentamalla, kunnossapitämällä ja huoltamalla sähkö-, lämpö- ja tiedonsiirtoverkostoja. Yhtiö rakentaa ja ylläpitää myös katu- ja tievalaistuksia.

Haemme projektipäällikköä ulkovalaistuksen asennuspalveluihin pääkaupunkiseudulle

Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat ulkovalaistuksen asennusprojektien toteutuksen suunnittelu, asiakaspalvelu, työnjohtotehtävät arviolta kymmenelle asentajalle ja aliurakoitsijoille sekä talousseuranta ja laskutus. Lisäksi projektipäälliköllä on mahdollisuus osallistua tarvittaessa päivystystehtäviin. Projektipäällikkö raportoi palvelupäällikölle.

Odotamme sinulta vastuullista asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja jämäkkää otetta työhösi. Sinulla on joko aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja projektien johtamisesta sähköalalla, tai ainakin halu ja kyvyt edetä siihen asemaan. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Oma auto on työssä välttämätön. Tehtävään vaaditaan hyväksytty turvallisuusselvitys. Tehtävään sopiva koulutus on sähköalan insinöörin tai teknikon tutkinto.

Tarjoamme yhteiskunnallisesti merkityksellistä ja vastuullista työtä monipuolisessa tehtävässä, jossa voit omalla toiminnallasi vaikuttaa hyvään lopputulokseen. Suomen Energia-Urakointi on alallaan arvostettu ja vakavarainen yritys, joka tekee vuodesta toiseen kannattavaa toimintaa pitkäaikaisten asiakkaidensa parissa. Työsuhde-etuja ovat kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkkauksen lisäksi mm. lounasetu, liikuntaetu sekä laaja työterveyshuolto.

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaisesti heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä viivyttele hakemuksen kanssa. Valittu henkilö työllistyy suoraan Suomen Energia-Urakointi Oy:n työntekijäksi. Hae tehtävään joko ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sähköpostitse osoitteeseen juhani.aikas@adecco.fi. Lähetä hakemuksen lisäksi oma CV:si sekä palkkatoiveesi tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior konsultti Juhani Äikäs, juhani.aikas@adecco.fi tai 040 663 4711.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1447510
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Juhani Äikäs (juhani.aikas (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki