Projektipäällikkö, ulkovalaistus
Suomen Energia-Urakointi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Tarvitsemme vahvistusta urakointiliiketoimintaamme ja haemme 

 

projektipäällikköä ulkovalaistuksen asennuspalveluihin pääkaupunkiseudulle 


Projektipäällikön tehtäviin kuuluvat asennusprojektien toteutuksen suunnittelu, asiakaspalvelu, työnjohtotehtävät sekä talousseuranta ja laskutus. Lisäksi projektipäälliköllä on mahdollisuus osallistua tarvittaessa päivystystehtäviin. Projektipäällikkö raportoi palvelupäällikölle.

Odotamme sinulta vastuullista asennetta, hyvää yhteistyökykyä ja jämäkkää otetta työhösi. Työkokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Arvostamme erityisesti esimiesvalmiuksia ja kokemusta projektien johtamisesta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Oma auto on työssä välttämätön. Tehtävään vaaditaan hyväksytty turvallisuusselvitys. Tehtävään sopiva koulutus on sähköalan insinöörin tai teknikon tutkinto.

Tarjoamme merkityksellistä ja vastuullista työtä, jossa omalla toiminnalla voit vaikuttaa hyvään lopputulokseen. Tehtävä on vakinainen. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 

Lisätietokyselyt tehtävästä pyydämme lähettämään osoitteeseen: rekrytointi@seu.fi

 

************

 

Otamme työhakemuksia vastaan ainoastaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Täytäthän hakemuksen kohdat huolellisesti.

Laitathan meille viestin rekrytointi@kssenergia.fi, jos kohtaat ongelmia sähköisen hakujärjestelmämme kanssa. Antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakemuksia emme rekrytointipäätöksen jälkeen säilytä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot