Projektipäällikkö, työmaapäällikkö, työmaainsinööri, työmaamestari
NRC Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitoyritys, mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Meillä 1450 raideinfran ammattilaista työskentelee Suomen kiinnostavimman ja ympäristöystävällisemmän infran parissa. Esimerkkejä suurimmista projekteistamme, joiden alliansseissa olemme mukana ovat Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri.

NRC Finland rakentaa rauta- ja raitioteitä Suomessa ja Ruotsissa. Suomessa pääasiakkaitamme ovat Liikennevirasto sekä kaupungit. Rautatie- ja raitiotierakentaminen sisältävät radan päällysrakenteen lisäksi mm. katu-, maa- ja siltarakentamista sekä radan teknisiä järjestelmiä, kuten ratasähköistystä sekä ohjaus- ja turvalaitejärjestelmiä.

Etsimme projektipäälliköitä, työmaainsinöörejä, työmaapäälliköitä sekä työmaamestareita. NRC Finland rakentamisen liiketoiminnan kotimaan eri yksiköihin. Päätoimipaikat sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Kouvolassa ja Oulussa, mutta projektit sijaitsevat eri puolilla Suomea, eli työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Projektipäällikkönä vastaat rakennusprojektien sopimuksen mukaisesta toteutumisesta ja osallistut projektien tarjoustoimintaan. Työmaainsinöörinä toimit projektiorganisaatiossa erilaisissa projektitehtävissä, kuten toteutuksen suunnittelussa, työnjohto- ja hankintatehtävissä, kustannushallinnassa ja aikataulusuunnittelussa, mikä luo pohjaa tulevaisuuden projekti- tai työmaapäällikkötehtäviin. Työmaapäällikkönä toimit työmaiden vastaavana, eli vastaat työmaan sopimuksen mukaisesta toteutumisesta. Työmaamestarina vastaat työmaiden työnjohtotehtävistä.

Odotamme, että sinulla on

 • tehtävään soveltuva koulutus (DI, insinööri, teknikko, rakennustekniikka)
 • kokemusta infrarakentamisen tehtävistä
 • taitoa asioiden ja ihmisten johtamisesta
 • kyky tehdä päätöksiä
 • halua ja asennetta itsensä kehittämiseen
 • hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot

Arvostamme omaa innostusta uuden oppimiseen, kielitaitoa sekä aiempaa kokemusta rakennusprojektien toteuttamisesta.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia väylärakentamisen tehtäviä. Oletpa sitten taitorakenneosaaja, rata- ja raitiotieprojektien moniosaaja, tie- ja katurakentaja tai raideliikenteen sähkönsyöttö-, ohjauslaite- ja turvalaiteprojektien moniosaaja, voi tulevaisuuden työpaikkasi löytyä meiltä.

NRC Finland on vahvasti mukana megatrendeissä - ympäristöystävällinen joukkoliikenne, digitalisaatio ja kaupungistuminen ovat liiketoimintamme ytimessä. Jatkossa toimimme laajasti Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden toimia kansainvälisesti. Tule osaksi kasvutarinaamme, ja osaksi innostavaa työporukkaamme.

Lisätietoja tehtävistä antavat alla olevat henkilöt puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@vr.fi).

- Rakennuspäällikkö Pasi Kiiski, puh. 040-8621195

- Tuotantopäällikkö Timo Pouta, puh 040-8645338

Jos haluat olla osana innostavassa kasvutarinassamme, ota rohkeasti yhteyttä! Jos olet kiinnostunut muiden pohjoismaiden kohteista, pystymme jatkossa tarjoamaan mielenkiintoisia työuria myös Suomen rajojen ulkopuolella.

Paikkoihin on jatkuva haku, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Olemme osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1450 Suomessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1232829
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Pasi Kiiski (pasi.kiiski (a) vr.fi)
 • Puhelin: 040 862 1195
 • Sijainti: Helsinki